1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Paukusta Panimoon ja paljon muutakin – kiertoajelu Lapualla lokakuun lopulla

Leader Aisapari järjestää Lapualla kiertoajelun lauantaina 28.10. Matkaan lähdetään kulttuurikeskus Vanhasta Paukusta, jossa tutustutaan ensimmäiseksi Lapuan seudun ampujien uudistettuun ilma-aserataan.

Seuraavina tutustumiskohteina ovat Ritamäen lava ja Tiistenjoen nuorisoseura. Matkan varrella kuulemme muun muassa Thermopoliksen ja kestävän kylätoiminnan asiaa.

MAINOS

Salaattilounaan nautimme Luovuuden Lakeudessa. Sonja Jokiranta esittelee yritystoimintaansa ja luvassa on myös yllätysohjelmaa.

Eräs kierroksen kohokohdista on panimokierros Mallaskuun Panimossa. Oluen valmistustapaan tutustumisen lisäksi pääsemme maistelemaan yrityksen tuotteita.

Paluumatkalla Paukkuun kuulemme vielä lisää lapualaisista hankkeista ja lopuksi on mahdollisuus tutustua Lyijylankaosaston luovaa työtilaan Christine Jalion opastuksella.

Retkelle mahtuu mukaan 30 ensiksi ilmoittautunutta ja sen hinta on 10 euroa henkilöltä. Hinta sisältää kuljetukset, kohdeopastukset, lounaan ja panimokierroksen. Maksu kerätään käteisellä autossa.

Ilmoittautumiset Aisaparille Päivi Kultalahdelle sähköpostilla paivi.kultalahti@aisapari.net tai puh. 0400 239 359.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät