-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Huippulentopalloa Kyyjärvellä sunnuntaina

Sunnuntai-iltana on luvassa jännittävä lentopalloilta Kyyjärven salissa. Suomen cupin ottelussa Kyky-Betset saa vastaansa kotiluolassaan Suomen cupin esikarsintakierroksella Pielaveden Sampon.

Luvassa on herkullinen ottelu, jossa on useita tuttuja nimiä vastakkain. Vastakkain kohtaavat Pielaveden keskitorjujat, soinilaislähtöinen Mikko Väliaho ja alajärveläislähtöinen Panu Pitkänen, joka johtaa liigan torjuntapistetilastoa.

MAINOS

Verkon toisella puolen vastaan asettuu Mikon pikkuveli Mika Väliaho, joka palkittiin sunnuntaina joukkueensa parhaana, kun Kyky-Betset kukisti kotonaan Nurmon Jymyn.

Pielaveden Sampo on mestaruusliigassa kakkospaikalla samoissa pisteissä Valepan kanssa. Kyyjärvi on tällä hetkellä 4. sijalla 1-sarjassa ja osoitti jälleen sunnuntaina virkeitä otteita kotonaan.

Suomen cupissa on mukana 16 joukkuetta ja mukana ovat kaikki 11 mestaruusliigajoukkuetta. Karsintakierrokselta voittaja menee puolivälieriin. Sampo on viime vuoden Suomen cupin hopeajoukkue. Viime vuonna joukkue pudotti finaalista kolme peräkkäistä kertaa voiton ottaneen Kokkolan Tiikerit.

Edellispäivänä lauantaina joukkueet pelaavat vieraspelinsä. Kyky-Betset matkustaa Lempäälään sarjakolmosta Lekiä vastaan ja Sampo testaa Oulussa sarjakolmosen Ettan taidot. Sunnuntaina kello 18 nähdään, kuinka pelaajat pistävät parastaan tunnelmallisessa Kyyjärven salissa.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät