0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Alajärven Osuuspankissa valmistaudutaan uuden edustajiston valintaan

Omistaja-asiakkaat valitsevat pian keskuudestaan Alajärven Osuuspankin uuden edustajiston kaudelle 2017-2021. OP Alajärven kanssa edustajiston vaalit järjestetään samanaikaisesti yhteensä 81 Osuuspankissa eri puolilla Suomea.

– Edustajiston vaalit pidetään 6.-19.11. Silloin omistaja-asiakkaat, joita meillä on yli 7600, äänestävät keskuudestaan uuden edustajiston, kertoo Alajärven Osuuspankin tilanteesta toimitusjohtaja Jari Leivo. – Lopulliset tulokset julkaistaan 4.12.

MAINOS

Edustajistoon valitaan Alajärvellä 34 jäsentä kahdelta jäsenalueelta. Pääkonttorin Alajärven alueelta 25 jäsentä ja Soinin jäsenalueelta yhdeksän.

– Edustajisto käyttää pankissa ylintä toimivaltaa, kuten vastuuvapauden myöntämisen hallitukselle ja toimitusjohtajalle edelliseltä tilikaudelta, Leivo jatkaa. – Edustajiston kokouksessa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet.

OP on asiakkaidensa omistama osuuskunta, jonka perusarvo on jäsen ja ääni -periaate. – Omistajilla on aito vaikutusmahdollisuus. Toivomme edustajiston olevan hyvä pienoiskuva pankkimme omistaja-asiakaskunnasta.

Nyt valittava edustajisto on Alajärven Osuuspankin osalta neljäs. Edellisillä kerroilla on saavutettu yli 50 prosentin äänestysaktiivisuus, mikä on erittäin hyvä. Samaa tavoitellaan myös nyt. – Omistaja-asiakkaamme saavat tiedon äänioikeudestaan joko sähköisesti op.fi -palvelussa tai postitse kirjeenä, kertoo pankinjohtaja Markku Pelkonen.

Ehdokkaisiin voi tutustua vaalikoneessa ositteessa op-edustajistovaalit.fi ja omaa ehdokasta pääsee äänestämään marraskuussa. Äänestäneiden kesken arvotaan valtakunnallisesti hybridiauto vuodeksi käyttöön ja paikallisesti Alajärvellä äänestäneiden kesken arvotaan myös iPad -tabletti!

Ehdolla Alajärven pääkonttorin alueelta on 36 ehdokasta ja Soinin konttorin alueelta 17.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät