1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Kyky-Betset taipui kotisalissaan

Kyky-Betset taipui kotisalissaan 3-1 (21-25,16-25, 25-15, 18-25) sarjassa puhtaalla pelillä liitelevälle Karelian Hurmokselle.

Karelian Hurmos oli odotetun kova, Kyky-Betset ei pystynyt vastaamaan huutoon kuin 3.erässä. 2 ensimmäistä erää mentiin Hurmoksen johtaessa erän alusta lähtien.

MAINOS

Valmentaja Hannu Kalliojärvi yritti herätellä joukkuetta erilaisilla vaihdoilla. Toisen erän alussa Kykyn yleispelaaja Martin Lukka loukkasi hieman jalkaansa ja tilalle tuli sisään nuori lupaus Henrik Heinänen.

3.erään Hannu Kalliojärvi vaihtoi keskipelaajaksi Haralds Regzan ja yleispelaajaksi Ilia Lunenko. Vaihto oli onnistunut ja se toi virtaa Kykyn pelaamiseen. Kyky johtikin erää alusta alkaen ja pelasi iloista yleisöön menevää lentopalloa.

4.erään Kykyn lento ei kuitenkaan riittänyt haastamaan kuin erän puoleen väliin asti. Hurmos repi eroa nuoren Mikko Räsäsen syöttövuorolla ja voitti erän lukemin 25-21. Ottelun parhaina palkittiin Hurmoksen passari Tuomas Karjalainen ja Kykyltä Ilia Lunenko. 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät