0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Kukka-Aroset Ky palkittiin yrittäjäjuhlassa Kauhajoella

Kukka-Aroset Ky sai vuoden 2017 nuoren yrittäjä-palkinnon Kauhajoella järjestetyssä Yrittäjä-juhlassa. Alajärvellä yritys tunnetaan Kimppu-Kivaa kukkakaupastaan.

Kimppu Kivaa on Suomen ensimmäinen kukkien itsepalvelumyymäläketju.

MAINOS

Vuonna 2008 kaksi veljestä perusti tuontiyrityksen jolla asiakaskunta oli ympäri Suomen ja vähittäismyymälä Kauhajoella. Pari vuotta myöhemmin perustettiin myymälät Kurikkaan ja Ilmajoelle.

2011 yritys jakautui kolmeen eri yritykseen. Vanhin veljeksistä vaimonsa kanssa keskittyi tukkukauppaan, toiseksi vanhin veli perusti maahantuontiyrityksen ja kaksi nuorinta sisarusta jäi pyörittämään vähittäismyymälöitä.

Yrittäjiksi ryhtyessään nykyiset omistajat olivat vain 17 ja 20 -vuotiaita. Nuoresta iästään huolimatta yrittäjät ovat kouluttautuneet monipuolisesti ammatteihinsa ja ovat alansa ammattilaisia jo kolmannessa polvessa.

Vuonna 2016 yritys lanseerasi uudenajan ja uudenlaisen nettikaupan, joka toimittaa alan tuotteita ympäri Suomen vähittäisasiakkaille tukkuerissä ja tukkuhintaan.

Tänä päivänä yrityksellä on 5 vähittäiskauppaa: Kauhajoella, Kurikassa, Ilmajoella, Lapualla ja Alajärvellä sekä omat toimitilat Kauhajoella., jossa tavaran vastaanotto, tuotteiden valmistus, tuotteiden postitus ja toimistotilat.

Tällä hetkellä yritys työllistää kolme vakituista työntekijää yrittäjien lisäksi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät