Karstulan Vuoden Yrittäjä on pitkän linjan yrittäjäpariskunta

Mainos[adrotate banner="3"]

Karstulan Yrittäjät ry jakoi kunniakirjat yritykselle, jotka tänä vuonna täyttävät pyöreitä vuosia.

Kunniakirjan saivat: 10 vuotta Mari ja Tero Pekkanen, K-Market Mansikka, Kaikkonen Sami ja Rautiainen Piia, Merenna Oy, LVI-Tuukkanen Oy, Hannu Tuukkanen , Riikka Oikari, Tupla O, Kirsti Poikelin, T:mi Kotipalvelu Helahoito. 20 vuotta yritystoimintaa: Pellapipe Oy.

MAINOS

Lisäksi Karstulan Yrittäjät ry palkitsi stipendillä Pikku Yrittäjyys – teemalla kaksi kuudennen luokan ryhmää. 4H:n yrityksestä palkittiin aktiivisin nuori yrittäjä Pihatöopalvelu Vili Varis. Hänelle myönnettiin Yrittäjän opiskelija jäsenyys.

Yrittäjän kunniakirja myönnettiin elämäntapa yrittäjyydestä Hilkka Huhtanen.

Vuoden Karstulalainen Yrittäjä on Autohuolto Timo ja Maija Reini. He ovat toimineet pitkän linjan yrittäjinä, vuodesta 1979.

Karstulan Yrittäjät ry on perustettu vuonna 1974. 40 vuotis juhlallisuuksia haluttiin tähän vuoteen, koska vietetään Karstulan kunnan 150 vuosijuhlaa sekä Suomi 100 vuotta. Yrittäjäjuhlia juhlittiin Karstulassa Wanhoissa Wehkeissä.


Tanja Kyrönlahti

MAINOS
Edellinen artikkeliKukka-Aroset Ky palkittiin yrittäjäjuhlassa Kauhajoella
Seuraava artikkeli”Sitä sun tätä” on Jykän Grillin erikoisuus – kilon herkku uppoaa nuoriin miehiin