1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Tule mukaan Ankkureiden liikuntakerhoon!

Alajärven Ankkureiden pesäpallojaosto järjestää ala-asteikäisille suunnattua liikuntakerhoa 6.11. alkaen urheiluhallilla. Luokat 1-3 liikkuvat maanantaisin kello 16.30-17.30 ja luokat 4-6 keskiviikkoisin 18.45-19.45.

Ankkurit järjestävät kaikille avointa liikuntakerhoa, jossa on tarkoitus kehittää lasten liikuntataitoja monilajisesti.

MAINOS

Liikuntakerhoon osallistuvien ei tarvitse olla mukana pesistoiminnassa, vaan kaikki ovat tervetulleita. Liikuntakerho on hauska ja helppo tapa tulla mukaan Ankkureiden toimintaan: voit lähteä liikuntakerhon lisäksi mukaan joukkueisiin tai vaihtoehtoisesti osallistua vain kerhotoimintaan.

Tärkeintä on monipuolinen liikkuminen ja hauskanpito yhdessä. Mukaasi tarvitset ainoastaan sisäliikuntavarusteet ja juomapullon!

Syksyllä liikutaan 6.11-13.12. ja keväällä 9.1. alkaen. Hinta on 45 euroa (sisarusalennus viisi euroa). Liikuntakerho on ilmainen Ankkureiden pesäpallojoukkueissa pelaaville junioreille/ Jos kerholainen lähtee mukaan joukkuetoimintaan, kerhomaksu vähennetään kausimaksusta.

Ilmoittautumiset: www.ankkuritpesis.fi tai Anna Tuomola: ankkurit.juniorit@outlook.com/ p. 040-594 0484.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät