1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Veto hävisi kotonaan

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkue kärsi ensimmäisen kotitappionsa kuluvalla kaudella, kun vieraaksi oli saapunut Peli-Karhut Kotkasta.

Kotijoukkueen kompastuskiveksi koitui heikko toteutus hyökkäyspäässä. Ennen keskiviikkoillan kierrosta Vedon kanssa tasapisteissä ollut Peli-Karhut voitti ottelun 50–68 (10–15, 16–16, 11–16, 13–21). PeKa vei levypallotilaston 41–45.

MAINOS

Kotijoukkueen liike oli vaisua avauserässä. Vieraat olivat jatkuvasti potkun edellä, eikä Veto päässyt ottelussa kertaakaan johtoasemaan.

Vedon rosteria rokotti takamies Anni Kujalan nilkan vääntyminen ja vaihtopenkille siirtyminen avauserässä. Kotijoukkueen tehokkain oli sentteri Avyanna Young, joka toi tupla-tuplallaan (18/14) valonpilkahduksen Vimpelin iltaan.

Youngin jälkeen kotijoukkueesta eniten pisteitä tekivät kymmenen pistettä heittänyt Lotta Vehka-aho ja yhdeksän pistettä upottanut Pachis Roberts.

Vedon valmentaja Jarkko Havu analysoi tuoreeltaan, ettei Vedolla ollut voitontahtoa parhaimmillaan.

–Määrätietoisuus ja aktiivinen tekeminen ei ollut sillä tasolla, että ottelua olisi pystytty voittamaan. Puolustuspelimme oli hyvää.

Vedon sarjasijoitus on tällä hetkellä neljäs: joukkueella on kuusi pelattua ottelua ja niistä kahdeksan pistettä.

Tulevana lauantaina Veto pelaa Forssassa. Havu katsoo, että etenkin hyökkäyspään tekemistä on terävöitettävä ja levypallopeliä parannettava.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät