2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Marttojen joulusivut ja chatti auttavat jouluvalmisteluissa

Joulun puuhat voi jo rauhallisesti aloittaa – Marttojen avulla tietysti.

Uudistetut joulusivut

MAINOS

Uudistetut marttojen joulusivut antavat parhaan avun jouluvalmisteluihin. Osoitteesta martat.fi/joulu löytyvät reseptit herkullisiin jouluruokiin, vinkit nopeaan joulusiivoukseen sekä ohjeet parhaiden itse tehtyjen ja herkullisten lahjojen valmistukseen.

Voit haastaa perinteiset joulukukat ja koristella sivujen ohjeella viherkasvista oman joulukasvin. Marttojen reseptillä valmistuu takuuvarmasti myös joulun mehukkain kinkku. Lisäksi marttojen joulukalenteri antaa joulukuussa vinkkejä martat.fi:ssä ja Facebookin Martat vinkkaa -sivulla joka päivä.

Chattaa martan kanssa joulusta

Suuren suosion viime jouluna saavuttanut Kysy Martalta -chat -palvelu tarjoaa apua jouluvalmisteluihin myös tänä vuonna. Chatin kautta päivystävältä martalta voi kysyä neuvoa esimerkiksi joulun ruokiin ja kodinhoitoon liittyvistä asioista.

Täysin maksuton chat-palvelu martat.fi:ssä on auki joulun teemaviikoilla 11.–22.12. aina maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 12–15 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin kello 15–18.

Lisäksi martat neuvovat perinteiseen tapaan myös puhelimitse ma–ke klo 12–15 numerosta 0600 14882.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät