-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Soinin Tiikereiden F-junioreiden jääkiekkokausi vauhtiin

Soinin tekojää saatiin käyttöön heti marraskuun alussa ja Tiikereiden jääkiekkojunioritkin ovat päässeet harjoittelemaan omalle jäälle. Harjoituksissa on ollut mukana jo reilut 20 junioria.

Sarjapelitkin pyörähtivät käyntiin isänpäiväviikonloppuna. SoTin 09-syntyneet pelasivat kaksi peliä Alavuden jäähallissa, josta tuomisina oli tappio JPK:lle ja voitto Ähtärin Kiekko-Haukoista.

MAINOS

Vuotta vanhempien joukkue pelasi Kurikassa samoin kaksi ottelua ja siellä hallijoukkueet JPK Alajärveltä ja Kauhavan Hela-Kiekko olivat vielä vahvempia.

SoTin 08- ja 09-joukkueet pelaavat kauden aikana kuusi sarjaturnausta. Soini tekojäällä harjoitellaan tiistaisin ja torstaisin.

Valmentajina toimivat Markku Ojala, Veijo Koivisto ja Juha Huvila, jotka toivottavat tervetulleiksi uusia junioreita harrastuksen pariin. Joukkueiden päätukijoita ovat tällä kaudella MatkaPeura, TTM Asennus Oy, HaVuRa Oy, Sähköasennukset Aatu Ahopelto, Huvilaite.fi sekä Alajärven OP.

Kiekkokoulu alkaa

Soinin Tiikerit tarjoaa kaudella myös kiekkokoulun, joka alkaa 16.11. kello 17 tekojäällä.

Kiekkokoulu on tarkoitettu 2010-12 -syntyneille tytöille ja pojille, mutta toki nuoremmatkin saavat osallistua, jos taidot sallivat.

Kiekkokoulussa ohjataan lasta luistelun ja jääkiekon pariin. Tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia, kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Mahdollisuuksien mukaan osallistutaan kiekkokouluturnaukseen lähialueella kauden aikana.

Varusteina luistimet, kypärä ja maila. Suosituksena ristikollinen kypärä, jääkiekkohanskat ja polvisuojat. Muita varusteita saa olla oman valinnan mukaan. Kiekkokouluvastaavana toimii Jukka Mäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät