Tanssin taikaa ja muodin pyörteitä Paavolantorilla!

Mainos[adrotate banner="3"]

Kauppakeskus Paavolantorilla on päätetty piristää marraskuuta ihan uudenlaisella, koko perheelle viihdettä ja elämyksiä tuovalla Tanssin taikaa Paavolantorilla -tapahtumalla.

Tapahtumapäivä on lauantai 18.11., mutta tanssin merkeissä jatketaan vielä sunnuntainakin, jolloin jokainen lavatansseista vähänkään kiinnostunut voi suunnata FitFactoryyn kokeilemaan, miten tanssijalka oivassa ohjauksessa alkaisi liikkua!

MAINOS
Tanssiseura Vaihtoaskel on kauhavalainen aktiivisesti toimiva tanssiseura, jonka jäsenet laittavat lanteet heilumaan nyt Paavolantorilla!

Lauantaina 18.11. Paavolantorilta ei rytmiä puutu. Tanssiseura Vaihtoaskel tulee ja tempaa katsojat mukaansa upean tanssiesityksen myötä Paavolantorilla, lähellä kahvila Pandoraa.

Tanssiseura Vaihtoaskel on kauhavalainen aktiivisesti toimiva tanssiseura, jossa on yhteensä kuusi ohjaajaa. Seura järjestää viikoittaisia lavatanssikursseja Alahärmässä Kauppakeskus Road Housessa, Kauhavalla Pernaan koululla sekä Lappajärvellä Hotelli Kivitipussa.

Tanssinharrastajien ikäjakauma on 25 – 80 vuotta, eli kaiken ikäiset voivat harrastaa tanssia! Tanssi on hyvää liikuntaa, joka tekee hyvää sydämelle, luustolle, nivelille, aivoille sekä myös mielialalle. Unohtamatta sosiaalisuutta, uusia ystävyyssuhteita syntyy kursseilla tanssin välityksellä.

Lauantain lavatanssiesityksenä nähdään tanssikimara, jossa on foksia, fuskua, tangoa, hidasta valssia, buggia jne., eli kannattaa tulla katsomaan ja kuuntelemaan mukavaa musiikkia. Ubon Hair Beauty tekee kampaukset tanssijoille.

Vaihtoaskeleen jälkeen estradin valtaa Tanssikoulu Wimma ja lasten tanssinäytös! Tanssin päälle nähdään upea muotinäytös, jossa esillä on Muodin Top-Pisteen, Kesportin sekä Unelmamekkojen asut. Malleilla on jalassaan Alajärven Kengän jalkineet sekä korut ja kellot Kulta-Hipusta. Tapahtumat alkavat Paavolantorilla noin kello 11.

Luonnollisesti Paavolantorin liikkeet ovat tapahtumapäivänä koonneet esille huikeat tarjoustuotteet ja uutuudet esittelyyn. Ilmeellä on tapahtuma-aikana kestovärit ilman ajanvarausta tarjoushinnoin ja KultaHipussa naisten rannekoruista ja kelloista on hyviä tarjouksia.

Lapualainen Anu Huhtala tuo paikalle Unelmamekot, eli 50 -luvun tyyliä ja tanssitreenivaatteita, eli nyt on Alajärvellä oiva tilaisuus hankkia itselleen tanssimekkoja!

Myös Muodin Top-Piste on menossa mukana ja lauantaina liikkeestä löytyy ihania ajankohtaan sopivia tarjouksia, esimerkiksi pikkujouluihin suuntaaville…

Lauantaina FitFactorylla on avoimet ovet ja iltaan crosstrainigia ja joogavenyttelyä. Sunnuntaina kello 15-18 suunnataan sitten porukalla tanssikurssille, koska tanssijalkaa on arvatenkin alkanut vipattamaan lauantain menoa katsoessa.

Tanssiin voi osallistua jokainen sunnuntaina 19.11. FitFactorin tiloissa lavatanssikurssilla. Kurssille voit tulla yksin, parin kanssa tai vaikka porukalla. Aiempaa tanssikokemusta ei kurssilla tarvita, riittää kun osaat kävellä.

Mukaan toivotaan erityisesti myös miehiä ja mieluusti myös nuoria miehiä – tanssilavoilla riittää aina vapaita naisia, joten tanssitaito on miehillä välttämätön taito!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinin Tiikereiden F-junioreiden jääkiekkokausi vauhtiin
Seuraava artikkeliVimpelin Osuuspankki sai uuden johtajan