-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Marko Maunuksela julkaisee tänään joulusinkun

Marko Maunuksela julkaisee tänään joulusinkun ”Lunta”, jonka taustalta löytyy rautaiset musiikin ammattilaiset.

Sävellyksestä vastaa, esim. Suvi Teräsniskan ”Mummo” joululaulusta tuttu, Jussi Rasinkangas. Tuotantoyhtiö Triplefist on puolestaan kunnostautunut viime aikoina mm. Robinin, Diandran ja rap-artisti Spektin taustalla.

MAINOS

Lunta on tunnelmallinen uusi joululaulu, joka osuu suoraan suomalaiseen sieluun. Mitäs muuta sitä jouluun toivoisi kuin joulurauhaa ja valkean maan. Ihminen on lopulta hyvin vähään tyytyväinen.

– Joulu on monelle rauhoittumisen aikaa ja mikäpä meidät paremmin rauhoittaisi kun joulun tunnelma. Kaupallisen kiireen ja jouluähkyn keskellä voimme laittaa kynttilät palamaan, heittää villasukat jalkaan, nauttia joulun tuoksuista ja maistaa tutut maut.

– Samalla katsella, kuinka lumihiutaleet leijuvat hiljalleen maahan, eikä ole kiire minnekään. Sitä minä ainakin joulusta kaipaan, kuvailee Marko Maunuksela.

Marko on mukana Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella 12.-21.12. ja hänen kanssaan kirkkokiertueella esiintyy hallitsevat tangokuninkaalliset Aino Niemi ja Teijo Lindström, vuoden 2015 tangokuningatar Susanna Heikki ja viime kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilla SMORK 2017 -tittelin voittanut Kaiho-orkesteri viulistinaan Jessica Uussaari. Lunta kuullaan varmasti myös joulukuussa kyseisellä kiertueella.

Kuva:

Marko Maunuksela julkaisee tänään joulusinkun ”Lunta”.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät