Honka vei pisteet Vimpelistä

Mainos[adrotate banner="3"]

Naisten Korisliigan lauantain sarjakierroksen kärkipään taisto, Vimpelin Vedon ja Tapiolan Hongan välinen kohtaaminen päättyi vierasjoukkueen 75–84 -voittoon. Erälukemat olivat 20–28, 20–18, 22–19 ja 13–19.

Honka johti parhaimmillaan 18 pisteellä. Vedolle aiheuttivat päänvaivaa Hongan saamat hyökkäyslevypallot – 18 kappaletta: näistä vihreäasuiset vastustajat pääsivät yrittämään pisteidentekoa uudelleen.

MAINOS

– Voitto oli otettavissa tänään. Meillä ei ollut tänään yhtään nelospaikan pelaajaa ja vain yksi korinaluspelaaja – Avyanna Young. Kaukoheitot eivät osuneet ja meille tuli tänään muutama huono valinta hyökkäyspäässä, harmitteli Veto-luotsi Jarkko Havu.

Kotijoukkueen vahvuudesta puuttui kapteeni Noora Järvikangas. Honka-ottelussa Vedon väreihin palasi kahden Yhdysvalloissa pelaamansa kauden jälkeen takamies Riikka Kujala, joka pelasi hieman yli 15 minuuttia, heitti kaksi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä sekä kirjautti plusmiinus-tilastoon joukkueensa lukeman eli 11.

Valmentaja Havu arvioi Kujalan suoriutuneen ottelusta erinomaisesti.

Vedon parhaana palkittiin 21 pistettä tehnyt ja 11 levypalloa haalinut Pachis Roberts, jonka näkemyksen mukaan Veto ei painanut täysillä silloin, kun sen paikka oli.

– Meidän täytyy pelata vahvasti koko 40 minuuttia, hän tähdensi.
Vetoa kaksi kautta edustanut Wilesia ”Lele” Hardy teki Hongalle 13 pistettä ja otti 11 levypalloa.

MAINOS
Edellinen artikkeliKyky taipui Tampereella
Seuraava artikkeliLeijona-kauppakassi uudistui Alajärvellä