1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Leijona-kauppakassi uudistui Alajärvellä

K-Supermarket Alajärvestä on saanut ostaa jo vuodesta 2011 saakka hyvää tekevän kauppakassin, Leijona -kassin.

Leijona -kauppakassista erityisen tekee se, että sen kyljissä komeilevat paikallisten yrittäjien mainokset, jotka kassiin on myynyt Lions Club Alajärvi-Järviseudun väki. Niinpä mainosten tuotto, kuin osa kassien myynnistäkin, tilitetään Lions Clubille, joka taas jakaa tuoton edelleen paikallisiin kohteisiin.

MAINOS

Kassi on jälleen hieman uudistunut ja siitä on tehty uusi painos. Lions Clubin kassivastaava Tapani Hänninen toivoo, että asiakkaat edelleenkin muovikassia ostaessaan valitsisivat Leijona -kauppakassin tarjolla olevaista vaihtoehdoista.

Kauppias Niko Kaarlela kertoo, että hyvin asiakkaat ovat Leijona -kassiin päätyneetkin, sillä sitä on myyty noin 40000 kappaletta vuodessa! Mainostajatkin ovat näin ollen saaneet varmasti näkyvyyttä kassin myötä!

Lions Clubille kassi on tärkeä tuote. Parhaillaankin myynissä oleva vuosikalenteri, kauppakassi ja perinteiset vappumarkkinat ovat clubin varainkeruun tärkeimmät toimet ja kertyneillä varoilla tuetaan koululaisia ja opiskelijoita stipendein sekä avustetaan lasten ja nuorten parissa toimivia urheiluseuroja ja järjestöjä.

Kansainvälisyyshankkeissa Clubi tukee paikkakunnan nuorten vaihtomatkoja ulkomaille. Varoja suunnataan myös huumevalistukseen ja opettajien Lions-quest -koulutukseen.

Myös sotaveteraaneja ja vanhuksia muistetaan ja itsenäisyyspäivänä Clubi sytyttää kynttilät sankarihaudoille.


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät