0.6 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Annabellan ihastuttavat asut ovat löytäneet käyttäjäkuntansa Alajärvellä

Alajärvelle perustettiin vuosi sitten uusi naisten asusteliike Annabella, jonka toiminta on käynnistynyt hyvinkin omistajansa Tytti Hannulabackan ennakkoarvioiden mukaisesti.

Näyttävillä koruilla arkinen vaate muuttuu hetkessä juhlavaksi.

– Uuden kivijalkaliikkeen löytäminen ottaa asiakkailta aina aikansa, Tytti kertoo ja sanoo, että kauniit, naiselliset ja persoonalliset vaatteet ovat Annabellan juttu jatkossakin sekä lisäksi mallistoon tulee myös edukkaampia käyttövaatteita.

MAINOS

Erityisesti Tytti on ilahtunut siitä, että jo näin lyhyessä ajassa on tullut asiakaskuntaa, joka palaa Annabellaan aina uudelleen.

Myymälä avattiin S-Marketin kiinteistössä tasan vuosi sitten marraskuussa ja jo tammikuussa liikkeen rinnalle perustettiin verkkokauppa. Tytti kertoo että verkkokauppa on kokonaisuudessaan hänen miehensä käsialaa ja ennakko-odotusten mukaisesti nettikauppa on todella työllistävää ja ottaa aikansa, jotta se ajaa itsensä läpi.

– Verkkokauppa on lähtenyt hyvään alkuun ja kehittyy edelleen. Tällä hetkellä sen merkitys liiketoiminnassa on hyvin samanlainen kuin kivijalkamyymälällä, mutta tulevaisuudessa verkkokaupan merkitys varmasti korostuu, Tytti arvio ja toivoo, että kauppa liikkeessä kuitenkin kävisi niin hyvin että se kannattaa pitää.

– Tykkään tästä asiakkaiden kohtaamisesta myymälässä, haluaisin todella että tämäkin puoli toimii jatkossakin.

Vaikka verkkokauppa helposti mielletään vain kauempana asuvien palveluksi, niin Tytti vinkkaa että se on toimiva homma myös lähialueiden asukkaille. – Voit tehdä ostokset verkossa ja noutaa ne myymälästä. Myymälässä voit vielä varmistaa vaikkapa koon tms. niin ei tule virheostoksia.

– Verkosta ostamisen etu on se, että siellä voit ostaa myös laskulle pitkälläkin maksuajalla. Se on hyvä vaihtoehto juuri näin Joulun alla, Tytti huomauttaa.

Annabellan verkkokauppaa mainostetaan lähinnä Facebookissa, jossa liikkeellä on jo yli 10000 tykkääjää!

Juhlaan ja arkeen

Kotimaiset käsintehdyt vaatekorut, eli klipsuttimet, löytää nyt Annabellasta.

Annabellan valikoimissa on italialaisia, ranskalaisia ja tanskalaisia naisten vaatteita, niin housua, mekkoa, paitaa kuin takkiakin. Tuotteet tulevat yksityiseltä maahantuojalta sekä omana maahantuontina. Vaatteet ovat valtaosin sellaisia, että niitä voi käyttää niin työssä kuin juhlassakin.

Liike on avoinna tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10-17 ja torstaisin sekä perjantaisin kello 10-18. Lauantaisin ovet ovat avoinna kello 10-14.

Tuotevalikoimat ovat vuoden aikana hieman muuttuneet, sillä Creamin vaatteita on nyt aiempaa vähemmän ja tilalle on otettu hieman edullisempia tuotteita.

– Kannattaa tulla tutustumaan, mitään ostovelvoitetta ei ole.

Vaatteiden lisäksi valikoimissa on myös erilaisia asusteita, laukkuja ja koruja. Erityisen ihastuttavia ovat kotimaiset käsintehdyt vaatekorut, eli klipsuttimet.

Juhlaa Annabellassa vietetään ensimmäisen synttäripäivän kunniaksi perjantaina 24.11., jolloin on joulunavaustapahtuma koko Alajärvellä. Kello 10 eteenpäin Annabellassa on pannu kuumana ja kakkua tarjolla, joten kannattaa poiketa paikalle ja tulla katsomaan, millaisin synttäritarjouksin toiseen toimintavuoteen lähdetään!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät