25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Kykylle voitto ja tappio

Kyky-Betset palasi voittojen tielle lauantaina Riemun kustannuksella 5.eräisen trillerin jälkeen 2-3 (23-25, 23-25, 25-15, 25-22, 13-15).

Kykylle voitto maistui hyvälle muutaman synkemmän pelin jälkeen. Kyky lähti otteluun hieman erilaisella kuusikolla, kun viime vuosien luottopelaaja Keijo Lamminen teki paluun Kyky paitaan ja veljekset Patrik ja Henrik Heinänen aloittivat yleispelaajina.
 
Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli Kykyn hallintaa, onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja peli-ilo oli korkealla. Pitkän erätauon jälkeen Kykyn ote hieman herpaantui ja Riemu pääsi otteluun mukaan.

MAINOS

Riemu vaihtoi kentälle passariksi Matti Pöntisen ja yleispelaajaksi Ville Oksasen, ketkä toivat ryhtiä Riemun peliin. Riemu voitti ottelun 3. ja 4. 

4.erässä Kyky nousi taistelemaan vielä voitosta hyvän kirin ansiosta, jota johti syöttöruudussa nuori Mosse Kostamo. Mosse tekikin uran ensimmäisen pisteen painavalla ässäsyötöllä. 

5.erä oli Kykyn hallintaa, Hannu Kalliojärvi vaihtoi yleispelaajaksi Haralds Regzan, joka hyökkäsi muutamia tärkeitä pisteitä erän alussa. Parhaana pelaajana palkittiin libero Martin Lukka mutta myös Keijo Lamminen oli tehokas verkolla tehden 15 pistettä, jota säesti nuori Henrik Heinänen 17 pisteellä. 

Vire ei kantanut sunnuntaihin

Kyky-Betsetin lauantainen hyvä vire ei jatkunut sunnuntaina kotisalissa Karhulan veikkoja vastaan. Karhulan veikot voitti suoraan 0-3 virheettömän ja tasaisen pelin ansiosta. Eräpisteet kirjattiin 21-25, 17-25 ja 23-25.

Kykyn peli ailahteli jokaisessa erässä eikä tasaista pelaamista löytyny kuin hetkittäin. 

Pitkän erätauon jälkeen Hannu Kalliojärvi vaihtoi passariksi Henrik Huumarkankaan, joka yritti piiskata joukkuetta erävoittoon. 3.erän alun haparoinnin jälkeen Kyky paransi peliään ja sai erässä hallintaa aina tilanteeseen 22-18. Sen jälkeen palloa ei onnistuttu hyökkäämään pisteen arvoisesti.

– Ei oltu eilisen hyvän voiton jälkeen henkisesti valmiita pelaamaan kotiyleisön edessä. Siihen täytyy kyllä olla pettynyt. Pelimme ailahteli paljon tänään, mikään osa-alue ei toiminut halutulla tavalla, Hannu Kalliojärvi kommentoi ottelusta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät