0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Pistepussi jäi karttumatta

Naisten Korisliigassa neljättä kauttaan pelaava Vimpelin Veto ei onnistunut horjuttamaan sarjan kestomenestyjiin kuuluvaa Lappeenrannan Catzia tämän kotisalissa.

Catzin pelirutiini, vauhti ja heittotarkkuus höystettynä Vedon muutamilla vajaaksi jääneillä hyökkäyspään viimeistelyillä ja menetetyillä puolustuspään levypalloilla pitivät pistepussin suun kiinni Vedolta. Ottelun voittolukemat kirjattiin Catzille koriluvuin 73–59 (9-16, 24-7, 16–19, 24–20).

MAINOS

Veto ei kuitenkaan antautunut ilman taistelua. Vierasjoukkue sai vauhdikkaan lähdön otteluun, sillä avauserä kirjattiin Vedolle. Catzin vastaus tuli toisessa erässä, eikä Veto päässyt tekemään pisteitä seitsemää enempää. Toisessa erässä kirjattiin kaksi tasatilannetta. Viimeiselle neljännekselle Veto lähti seitsemän pisteen takamatkalta.

Päätöserässä kotijoukkue laittoi isompaa uuden vaihteen päälle, ja Vetokin sai onnistumisia. Takamies Anni Kujala upotti viime minuuteilla kaksi onnistunutta kolmen pisteen hyppyheittoa. Vieraiden parhaana palkittiin kymmenen pistettä heittänyt, yhdeksän levypalloa rouhinut ja neljä onnistunutta syöttöä tehnyt Pachis Roberts. Korin alla vetolaisista tehokkain oli 19 pistettä nakuttanut Sydney Coffey.

Vedolla oli päävalmentaja Jarkko Havun mielestä hyviä hetkiä ottelussa. Suojattiensa puolustuspään levypalloihin Veto ei hänen mukaansa saanut otetta vaan Catz pääsi rokottamaan 21 pisteellä tilanteissa, joissa Veto oli missannut puolustuspään levypallon.

Naisten Korisliigassa sarjatilanne on tasainen. Veto on viidentenä. Yhdeksästä pelaamastaan ottelusta joukkue on voittanut viisi. Joukkueen seuraava tilaisuus pistetilin kartuttamiseen on keskiviikkona, jolloin liikuntahallille saapuu Kouvottaret.

Virpi Poikelin

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät