-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Ankkurit isännöi alkuturnausta

Alajärvelle noussut uusi ylipainehalli valjastetaan pesäpallon kilpailutoimintaan helmikuussa.

Ankkurit isännöi hallipesiksen SM-alkuturnausta, jossa Ankkureiden lisäksi pelaavat Kankaanpään Maila, Koskenkorvan Urheilijat ja Vimpelin Veto. Veto puolustaa sekä hallimestaruutta että kesäkauden kultaa kausilta 2016 ja 2017.

MAINOS

Alkulohko B:n otteluista kolme pelataan Alajärvellä ja kolme Seinäjoki Areenassa. Uudessa ylipainehallissa Kankaanpää ja Ankkurit kohtaavat 17. helmikuuta.

Ankkureiden ja Vedon välinen Järviseudun derby on vuorossa 18.2. Ankkurit kohtaa Koskenkorvan 24.2. Koskenkorva–Vimpeli pelataan Seinäjoki Areenassa 25.2. ja Veto–Kankaanpää samassa paikassa maaliskuun neljäntenä.

Halli-SM-turnauksessa pelataan yksinkertainen sarja neljässä alkulohkossa.

Lohkovoittajat jatkavat Imatralla pelattavaan lopputurnaukseen. Alajärven lisäksi alkulohkon otteluita pelataan Imatralla, Joensuussa, Oulussa ja Seinäjoella. Alkulohkoihin osallistuvat kaikki miesten Superpesis-joukkueet.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät