#ostanalajärveltä -kilpailu vauhdittaa joulumyyntiä Alajärvellä

Alajärven Yrittäjät ry on lanseeranut joulukaupan vauhdittamiseksi #ostanalajärveltä -somekilpailun, jossa tarjolla on 200 euroa shoppailurahaa.

Kampanjan ideana on myös halu vaikuttaa paikallisten asukkaiden, yritysten ja julkisyhteisöjen kulutustapoihin ja ostoskäyttäytymiseen.

MAINOS

– Ostamalla paikalliselta yrittäjältä saat aikaan positiivista vaikutusta paikkakunnallasi. Jokaisesta eurosta, jonka kulutat omalla paikkakunnallasi, jää iso osa oman paikkakuntasi hyödyksi, muistuttavat Alajärven Yrittäjien uusi puheenjohtaja Kirsi Kujala, tiedottaja Toni Harjula ja hallituksen jäsen Maria Yli-Sikkilä.

– Paikallisten liikkeiden ja palvelujen tukeminen auttaa esimerkiksi nuoria työllistymään paikkakunnallasi.

Yrittäjät muistuttavat, että pienikin muutos kulutustavoissa oman paikkakunnan hyväksi on yhteisölle arvokas sijoitus. Silläkin on merkitystä, mistä sen sukkaparinsa ostaa.

Somekampanjalla kannustetaan asiakkaita kertomaan Facebookissa, mitä ja mistä hän on ostanut Alajärveltä. Viestin kommenttikentässä kerrotaan se alajärveläisen liike, jossa joululahjaostos tehtiin ja loppuun lisätään #ostanalajärveltä.

Näin toimien olet mukana kisassa, joka jatkuu 17.12. saakka Facebookissa. 200 euron ostosrahan arvonta on maanantaina 18.12. kello 12.

Kampanjalla toivotaan näkyväksi sitä, miten monenlaisia palveluja ja tavaroita Alajärveltä löytyy. – Tämä on samalla myös haaste joululahjojen ostajille siinä, että tässä katsotaan miten kekseliäästi kukakin osaa käyttää Alajärven palveluja lahjaostoissaan! Samalla se laittaa myös yrittäjät miettimään, voisiko palveluni olla tuotteistettavissa lahjaideaksi, Toni Harjula sanoo.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version