MAINOS

Lehtimäellä käytiin kohti joulua palkitsemisin

Lehtimäellä Joulua otettiin vastaan perjantaina tuttuun tapaan, kun aluksi lapsilla ja lapsenmielisillä oli mahdollisuus käydä tapaamassa joulupukkia ja sen jälkeen siirryttiin ohjelmalliseen osuuteen Keskikylän nuorisoseuralle.

Myyjäispöydiltä löytyi niin leivonnaisia kuin käsitöitäkin.

Nuorisoseuralla myyjäispöydät notkuivat monenlaista käsityötä ja herkkua. Musiikissa viihdyttivät Lehtimäen Pelimannit Jari Mäenpään toimiessa solistina.

MAINOS

Paikallinen Lions Club palkitsi Rauhanjulistekilpailussa paikallistasolla menestyneet koululaiset. Ykköspalkinnon sai Aino Haanpää, toisen Veera Antila ja kolmannen Matilda Huhtikangas.

Sanni ja Roope vuoden urheilijat

Lehtimäen Jyske jakoi palkintonsa yleisurheilukesän 2017 perusteella.

Jyskeen kilpaurheilijoilla oli monivivahteinen kausi. Suomen kestoedustaja arvokisoissa Ari Mannio jätti koko kauden väliin edellissyksyn olkapääleikkauksen takia.

Veera Antila ja Matilda Huhtikangas.

Ari ei halunnut riskeerata kuntoutumistaan vaan päätti valmentajansa Tapio Mannion johdolla keskittyä seuraavaan kesään lähteäkseen saalistamaan menestystä Berliinin EM-kisoista.

Nämä samat EM-kisat ovat myös toisen Jyskeen heittäjän, Janette Lepistön haaveissa.

Janette loukkaantui pahasti kesällä 2015 ja oli kaksi vuotta pois kilpailuista, mutta kokeili kahden leikkauksen jälkeen tänä kesänä jo heittoja selviytyen Kalevan Kisojen finaaliin asti. Janetten valmentajaksi on tullut nyt Petteri Piironen.

Sanni Taipalus ja Roope Mäkipelto.

Sanni Taipalus saavutti hallikisoista 1500 metrillä SM-hopeaa N22-sarjassa ja harjoitteli talven todella hyvin ja tavoitteellisesti, mutta kesäkausi ei vastannut ehkä täysin Sannin omia odotuksia.

Sannin valmentaja Mikko Kuivinen epäili ns. ylikuntoa syyksi siihen, ettei aivan terävintä kuntohuippua tullut kesällä.

Keihäsmies Pasi Mäkipellolla oli huonoa onnea kevättalvella selän loukkaannuttua ja myös hänen kilpailunsa kesällä jäivät väliin.

Kesä 2017 oli siis epäonninen loukkaantumisten vuoksi, mutta tuleva kausi näyttää urheilijoiden kannalta hyvältä. Kaikki ovat toipumassa ja kisakausi odottaa. Jyskeen yleisurheilussa on tulevaisuutta, sen osoittaa esimerkiksi Roope Mäkipellon Suomen tilastokärki 10-vuotiaiden poikien keihäänheitossa.

Positiivista oli nuorten osallistuminen moniin oman seuran ulkopuolella järjestettyihin kilpailuihin.
Jyske palkitsi Sanni Taipaluksen vuoden urheilijana ja Roope Mäkipellon vuoden nuorena urheilijana.

Vuoden sisukkain urheilija on Janette Lepistö ja Tuula Kurunmäki palkittiin aikuisurheilijan palkinnolla.

Nuorista palkittiin lisäksi Eero Mäkipelto, Saga ja Silja Kurunmäki sekä Sakari ja Sini Sammalisto. Palkitsemisen edellytys on kilpaileminen kauden aikana ja osallistuminen vähintään piirinmestaruuskilpailuihin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version