-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Veto murskasi Huiman

Tasaisessa naisten Korisliigassa viidentenä oleva Vimpelin Veto järjesti varsinaiset murskajaiset lauantain kotiottelussaan.

Joukkue ylsi kotiotteluidensa piste-ennätykseen. Pistemäärä on samalla naisten Korisliigan 41. paras tehtyjen pisteiden perusteella.

MAINOS

Vedon ja Äänekosken Huiman välinen ottelu päättyi 114–57 (23–12, 29–13, 30–25, 32–7). Veto oli oivassa iskussa, sillä se sai nopeista hyökkäyksistä 28 pistettä, Huima ei yhtään.

Liikuntahallin 225 hengen yleisö pääsi näkemään ottelun, jota kotijoukkue johti ensimmäisen hyökkäyksensä jälkeen ja aina päätössummeriin saakka. Ottelua siivittivät kotijoukkueen pelaajien onnistumiset.

Vedon avausviisikko teki ottelussa kaikkiaan 85 pistettä. Huimaa piti pystyssä laituri Jazmine Perkins, jota Vedon takamies Lotta Vehka-aho puolusti ansiokkaasti.

– Joukkue oli aktiivinen ja aggressiivinen koko kentällä. Meidän hyökkäyksiin lähtömme olivat hyviä, juoksimme hyvin ja saimme helppojakin koreja. Saimme nopeista hyökkäyksistä 28 pistettä, Huima ei yhtään. Myös puolustuksemme oli aktiivinen, summasi Vedon päävalmentaja Jarkko Havu.

Havu oli tyytyväinen myös suojattiensa pelitilannepisteiden onnistumisprosenttiin, joka oli 58.

Vedon Avyanna Young teki ottelussa 27 pistettä ja otti 12 levypalloa. Pachis Robertsin iltaa ilostutti tupla-tupla (23 pistettä, 12 levypalloa). Vedon kymmenestä pelaajasta jokainen onnistui saamaan tilastomerkintöjä.

Ennen joulua Vedolla on vielä vierasottelu Espoossa Basket Teamia vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan tammikuun yhdeksäntenä päivänä Hyvinkään Pontevaa vastaan. Ponteva on puolustava mestari.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät