-4.2 C
Alajärvi
keskiviikko 30.11.2022
spot_img

Suninsalmen Kylätalon ikkunaremppaan lahjoituksia

Lehtimäen Rannankylän kyläyhdistys järjesti joulumyyjäisten yhteydessä kiitostilaisuuden Suninsalmella sijaitsevan kiinteistönsä ikkuna- ja ulko-oviremonttiin sekä niiden kustannuksiin osallistuneille tahoille.

Kohteeseen on tukea saatu seuraavasti. Kuortaneen säästöpankkisäätiö antoi 4000 euroa rahaa ja Pertti Ojala Peta Ojala Oy:stä teki tiiminsä kanssa asennustyöt talkoilla. Samoin Lehtimäen Pelti Ky:n Petri Mäkelä lahjoitti työn osuuden.

Rakennus- ja remonttitöiden Janne Rantala viimeisteli ja maalasi urakan loppuun.

Suninsalmen kylätalo on näin saanut uudet ja lämpöä paremmin pitävät, turvalliset ja hyvännäköiset Pihla ikkunat ja ovet kylätalon tiloihin.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät