25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Suninsalmen Kylätalon ikkunaremppaan lahjoituksia

Lehtimäen Rannankylän kyläyhdistys järjesti joulumyyjäisten yhteydessä kiitostilaisuuden Suninsalmella sijaitsevan kiinteistönsä ikkuna- ja ulko-oviremonttiin sekä niiden kustannuksiin osallistuneille tahoille.

Kohteeseen on tukea saatu seuraavasti. Kuortaneen säästöpankkisäätiö antoi 4000 euroa rahaa ja Pertti Ojala Peta Ojala Oy:stä teki tiiminsä kanssa asennustyöt talkoilla. Samoin Lehtimäen Pelti Ky:n Petri Mäkelä lahjoitti työn osuuden.

MAINOS

Rakennus- ja remonttitöiden Janne Rantala viimeisteli ja maalasi urakan loppuun.

Suninsalmen kylätalo on näin saanut uudet ja lämpöä paremmin pitävät, turvalliset ja hyvännäköiset Pihla ikkunat ja ovet kylätalon tiloihin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät