-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Hengitysyhdistys täyttää 30 vuotta

Tammikuun 24. päivän iltana vietetään Lappajärven Taavintuvalla juhlahetki, kun Järviseudun Hengitysyhdistys saavuttaa 30 vuoden iän. Tilaisuus alkaa iltakuudelta ja sinne ovat kaikki tervetulleita.

Juhlapuheen tulee pitämään Hengitysliiton järjestöjohtaja Mervi Puolanne. Lisäksi jaetaan ansiomerkkejä ja kuullaan paikallista ohjelmaa. Katsauksen historiaan luo yhdistyksen puheenjohtaja Seppo Leväniemi.

MAINOS

Kahvituksen vuoksi juhlaan tulee ilmoittautua 21.1. mennessä jarviseutu@hengitysyhdistys.fi tai puhelimitse 040 023 9359.

Hengitysyhdistys piti syyskokouksen Evijärven TuuHetissa pikkujouluruokailun merkeissä.

Liikuntapainotteinen toimintasuunnitelma hyväksyttiin ja toivottiin jäsenistön osallistuvan entistä innokkaammin yhdistyksen toimintaan. Tammikuun vuosijuhlan lisäksi osallistutaan perinteisesti Pieni ele -vaalikeräykseen.

Jäsenetuina on Hengitys-lehti sekä alennuksia uimahalleihin ja kuntosaleille. Kesälle on jälleen suunnitteilla yhteinen retki ja monenlaista muutakin toimintaa.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Seppo Leväniemi. Varapuheenjohtajana on Hilkka Luoma Soinista, ja hänet valittiin erovuoroisista uudelleen. Uutena jäsenenä hallitukseen tuli Liilian Alanko Evijärveltä.

Heidän lisäkseen hallitukseen kuuluvat Pirjo Kantokoski ja Taisto Kankaanpää Alajärveltä, Kaija Palomäki Evijärveltä, Lilja Lantela ja Seppo Leväniemi Lappajärveltä, Hanna Koivulampi Lehtimäeltä, Marja-Leena Saarinen Soinista ja Eira Moskajärvi Vimpelistä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät