12 C
Alajärvi
tiistai 26.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Merkittävä osa Oma Säästöpankin konttoreista palvelee edelleen lakon aikana

Työmarkkinajäsenet ovat käyneet rahoitusalan työehtosopimusneuvotteluja syksyn aikana. Rahoitusalan työehtosopimus on päättynyt 30.11.

Rahoitusalan viikonlopputyötä koskeneeseen kiistaan ei edelleenkään löytynyt ratkaisua. Riitaa soviteltiin tiistaina ja keskiviikkona valtakunnansovittelijan johdolla. Sovittelun päättyminen merkitsi torstaille ja perjantaille ilmoitettujen lakkojen toteutumista. Lakko sulki
valtaosan pankkikonttoreista eri puolella Suomea.

Oma Säästöpankin konttoreista merkittävä osa palvelee asiakkaitaan normaalisti myös lakon aikana. Auki ovat Alajärvi, Alavus, Espoo, Hauho, Hämeenlinna, Ilmajoki, Jyväskylä, Kajaani, Kauhajoki, Kurikka, Kuortane, Lahti, Lempäälä/Ideapark, Mikkeli, Parkano, Riihimäki, Seinäjoki Keskusta ja Hyllykallio, Savonlinna, Tampere, Turku, Tuuri ja Ähtäri.

MAINOS

Konttorikohtaiset aukioloajat löytyvät pankin kotisivuilta omasp.fi. Lisäksi Oma Säästöpankin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse molempina päivinä kello 9-15.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät