1.7 C
Alajärvi
torstai 28.3.2024

Kyky-Betset hävisi Kuortaneen Valmennuskeskuksen pojille

Kyky-Betset koki sunnuntai-illan kamppailussa tappion 0-3 ( 23-25, 21-25, 22-25) Kuortaneen Valmennuskeskuksen pojille.

Kykyn starttasi otteluun pirteästi siirtyen heti 5-0 johtoon, jonka Kuortane kuitenkin kiri tasoihin tilanteeseen 7-7. Erä eteni tasaisesti loppuun saakka, Kuortaneen ollessa hieman terävämpi erän ratkaisuhetkillä.

2.erässä Kykyn syöttöpeli hieman herpaantui, jolloin Kuortane pääsi hyökkäämään laajalta rintamalta, johon Kykyn torjunta ei pystynyt vastaamaan.

3.erä oli tasaista pelaamista Kuortaneen hieman hallittessa ottelun tapahtumia. Tällä kertaa Kuortaneen rutiini ja valmis peli oli liikaa Kykyn miehille.

Kykyn yleispelaajina pelasivat Kuortaneelta siirtyneet Oskari Keskinen ja Joonas Tulonen. Molemmat nuoret miehet täyttivät paikkansa hienosti ja olivat Kykyn onnistujia.

Ottelun parhaina palkittiin Kuortaneelta Aaro Nikula ja Kykyltä Jussi Mäkinen. – Peli kehittyi viime viikonlopusta ja uudet pojat ovat tulleet hyvin joukkueeseen sisään.

– Tänään Kuortaneen hyvä torjuntapeli ja kurinalainen hyökkääminen oli liikaa meille. Ensi viinonloppuna tärkeät ottelut Nurmoa ja Vilppulaaa vastaan, Hannu Kalliojärvi kommentoi.