-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Kinnunen uuteen virkaan

Vimpelin kunnan hallinto- ja talousosastolla toteutetaan organisaatiorakenteen muutos helmikuun alussa. Hallintosihteerinä elokuun loppupuolelta lähtien työskennellyt Seija Kinnunen siirtyy oman suostumuksensa mukaisesti hallinto- ja talousjohtajan virkaan. Kinnunen on toiminut Vimpelin vt. kunnanjohtajana lokakuun alusta lukien.

Nykyisen hallintorakenteen ja -säännön puitteissa ei ole mahdollista lisätä ja suunnata tulevan kunnanjohtajan ajallista resurssia elinvoiman kehittämiseen. Tällä hetkellä erityisesti sote-valmistelu vaatii kuukausittain neuvotteluja eri sidosryhmien kanssa. Kunnanjohtaja vastaa nykyisen hallintosäännön mukaan muiden muassa kunnanvaltuuston ja -hallituksen, sivistystoimen tilaajalautakunnan, henkilöstöjaoston, yhteistyötoimikunnan, kehittämistoimikunnan ja talouden tasapainotoimikunnan asioiden valmistelusta, esittelystä ja toimeenpanosta.

MAINOS

Kunnanjohtaja toimii myös ohjausryhmän jäsenenä niissä hankkeissa, joissa kunta on osallisena. Lisäksi hän edustaa kuntaa muiden muassa Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelun, Järvinetin, Järviseudun ammatti-instituutin ja Kiinteistö Oy Rentolankartanon kokouksissa ja käyttää niissä kunnan puhevaltaa.

Kunnanhallituksen tekemän päätöksen mukaan hallinto- ja talousjohtaja vastaa jatkossa muiden muassa talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta sekä muista talouden hoitoon liittyvistä tehtävistä. Hallinto- ja talousjohtajana Seija Kinnunen valmistelee kunnanhallituksen ja -valtuuston kokousasiat kunnanjohtajan ohella ja hoitaa päätösten toimeenpanon. Hallinto- ja talousjohtaja toimii myös muiden muassa sivistyksen tilaajalautakunnan, henkilöstöjaoston ja yhteistyötoimikunnan esittelijänä sekä kehittää kunnan hallintoa.

Vimpelin kunnan hallintosäännön tarkistuksessa tehdään helmikuun alussa koskevaa tehtävämuutosta vastaavat toimenpiteet ja tarkennetaan toimivalta.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät