0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Maukas voitto Kouvolasta

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkue pelasi keskiviikkoiltana Kouvolassa Kouvottaria vastaan. Veto voitti tasaisen ottelun jännittävien vaiheiden jälkeen 68–73 (22–17, 14–19, 14–15, 18–22). Ottelu kääntyi lopullisesti Vedolle nelisen minuuttia ennen loppusummeria: Anni Kujalan onnistunut kolmen pisteen hyppyheitto vei Vedon tasatilanteesta 65–68-johtoon.

Kouvottaret sinnitteli kintereillä, mutta Vedon kapteeni Noora Järvikangas käytti saamiaan ratkaisun avaimia ja niittasi kolmen pisteen hypärillään taululle ottelun päätöslukemat. Ottelua oli tässä vaiheessa pelaamatta 55 sekuntia. Kouvottarien Brittany Carter missasi 12 sekuntia ennen päätösvihellystä kolmen pisteen hyppyheiton 509-henkisen kotiyleisön pettymykseksi.

MAINOS

Ottelun korikuningatar oli Vedon Sydney Coffey, joka heitti 25 pistettä. Veto-luotsi Jukka-Pekka Kujala oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun lopputulokseen ja kahteen sarjapisteeseen. Veto oli ottelun toisessa erässä jo kymmenen pisteen takamatkalla, mutta sai pelinsä kasaan aikalisällä.
– Voitto oli meille tärkeä. Puolustimme hyvin ja heittoprosenttimme oli parempi kuin viime lauantain Catz-pelissä.

Kujala nostaa tilastoista Vedon ja ottelun lopputuloksen kannalta riistot, joita Veto teki 22. Kouvottaret vei nimiinsä ottelun levypallotilaston 46–33.

Seuraavaksi Veto saa vastaansa HBA:n. Sarjajohtaja Catzia vastaan jatkoajalle venynyt nuori helsinkiläisjoukkue on kuulu juoksuvoimastaan.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät