ATT Yrityspalvelut Oy:n ja Tilitoimisto Tuloslaskenta Oy:n liiketoiminnat on myyty

238
Mainos[adrotate banner="3"]

ATT Yrityspalvelut Oy ja Tilitoimisto Tuloslaskenta Oy ovat myyneet liiketoimintansa Talenomille.

Näistä ATT Yrityspalvelut Oy on tilitoimisto, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Toimistot sijaitsevat Alajärvellä ja Seinäjoella. Tilitoimisto Tuloslaskenta Oy puolestaan on tilitoimisto, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Toimistot ovat Vimpelissä ja Lappajärvellä.

MAINOS

Käytännössä mikään ei muutu. Henkilökunta siirtyy työsopimuslain mukaisesti vanhoina työntekijöinä Talenomin palvelukseen. Asiakassuhteet jatkuvat vanhoilla toimeksiantosopimuksilla entiseen malliin.

– Samat asiakasvastuulliset kirjanpitäjät hoitavat jatkossakin omien asiakasyritysten taloushallinnon hoitamista samalla tavalla ja samoilla hinnoilla kuin ennenkin. Toimipisteet jatkavat Alajärvellä, Lappajärvellä, Seinäjoella ja Vimpelissä, kertoo ATT Yrityspalvelut Oy:n toimitusjohtajana aiemmin toiminut Sakari Joensuu.

Sakari Joensuu jatkaa Talenom-yrittäjänä oman yrityksensä kautta, tehden samoja töitä joita on tehnyt jo lähes 30 vuotta. Näitä ovat mm. yhtiöiden perustamiset, yhtiömuotojen muutokset, veropalvelut, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset, testamentit, edunvalvontavaltuutukset, yritysten arvonmääritykset ja omistusjärjestelyt.

Lisäksi Sakarin tehtäväksi jää asiakashankinta alueen ja myös Talenomin muihin toimipisteisiin. Sakari tavoittaa parhaiten puhelimitse ja hänen työpöytänsä on samassa tutussa paikassa Talenom – Alajärven Tilitoimistolla.

Markus Sippola jatkaa edelleen Vimpelin ja Lappajärven toimistonjohtajana. Työnkuva ei muutu.

Juho Ahosola toimii Talenomin aluejohtajana ja hän on siirtymävaiheen ajan myös Alajärven ja Seinäjoen toimipaikkojen toimistonjohtaja.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa