10.8 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Timpurin Roudareitten levynjulkistamiskonsertti tänään Soinissa

Timpurin Roudarit on soinilais-kuortanelainen gospel-yhtye, joka soittaa akustista etnofolk-tyyppistä musiikkia.

Yhtye on perustettu vuonna 2013 ja se on keikkaillut ahkerasti eri puolella Suomea. Yhtyeen ensimmäinen ja hartaasti odotettu pitkäsoitto-CD julkaistaan tänään perjantaina 16.2. Soinin kirkossa kello 19.

Konserttiin on vapaaehtoinen käsiohjelma 20 euroa, joka sisältää uunituoreen levyn.

MAINOS

Kokoonpanossa soittavat Aki Alatalo, Erkki Valkeus, Markku Keski-Mäenpää ja Seppo Patteri. Yhtyeen monipuoliseen soitinkattaukseen kuuluvat mm. banjo, mandoliini, akustiset kitarat, lyömäsoittimet ja kettingit sekä pystybasso.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät