25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Vimpelin vanhat pyörähtävät kolmesti

Tänään perjantaina on lukioissa eri puolilla maata ihasteltu vanhojentansseja. Vimpelissä lukion jatkajat tanssivat kolmesti: aamupäivän ensimmäinen esitystä ovat perinteisesti seuranneet Aapiskujan koulun oppilaat eli alakoululaiset.

Toinen näytös oli yhteiskoululaisille ja lukiolaisille. Kello 18 alkava iltaesitys on kaikille avoin: lukion auditorion katsomossa tansseja ihastelevat vanhemmat, sukulaiset ja ystävät.

MAINOS

Vimpelissä luotettiin tänäkin vuonna perinteisiin kappaleisiin ja koreografioihin. Tanssit alkoivat poikien omalla tanssilla, jossa oli myös heidän tekemänsä koreografia. Perinteitä edustivat muiden muassa poloneesi, cicapo, Virginia reel ja kehruuvalssi. Päätösnumerossa irrotellaan kuudelta muiden muassa Michael Jacksonin ja Antti Tuiskun tahtiin.

Vimpelin vanhojentansseissa on mukana yhdeksän paria.

Virpi Poikelin

Vimpelin vanhat vuosimallia 2018 ensimmäisen esityksen jälkeen, kun suurin jännitys on takanapäin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät