-0.3 C
perjantai 29.3.2024

Kyky-Betsetin runkosarja päättyi voittoon

Kyky-Betset päätti runkosarjan tiukkaan 3-2 (25-19, 25-19, 21-25, 28-30, 15-11) voittoon Aitolahden Riennosta. Kyky voitti selkeästi ensimmäiset 2 erää hyvän syöttö- vastaanottopelin turvin.

Hyvistä vastaanotoista Kyky pystyo pyörittämään monipuolista hyökkäyspeliä. Päävastuun kantoi tuttuun tapaan hakkuri Tuomas Sillanpää.

Pitkän erätauon jälkeen Aitolahti piristyi ja Kykyn liike jäi hetkellisesti pukuhuoneeseen. Aitolahden peli rullasi hyvin ja tuhoa teki keskeltä hyviä patereita koko pelin lyönyt Valtteri Välkky.

Aitolahdelle 3. Ja 4.erä tiukkojen vaiheiden jälkeen. Kyky pääsi jo 4.erässä kokeilemaan ottelun ratkaisua mutta siinä kohtaa pallo poltteli liikaa.

5.erään Kyky sai hyvän startin johtaen jo 7-3 mutta Aitolahden kiri tuotti tulosta ja puolia vaihdettiin tilanteessa 8-7. Ottelun loppupuolella Kyky osoitti henkistä kanttia ja oli vahvempi.

Hannu Kalliojärvi kommentoi ottelua. – Mukava päättää sarja voittoon, päästään haastamaan Maaningan Mahti pudotuspeleissä. Iloinen olen Mika Väliahon pelistä. Mika tuo joukkueseen hyökkäys- ja syöttövoimaa sekä antaa vaihtoehtoja peluuttamisen suhteen.

Ottelun parhaana palkittiin Kykyltä Ilja Liunenko. Kyky-Betsetin runkosarja päättyi voittoon