-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Rohkeasti eteenpäin – luonto, hyvinvointi ja matkailu innostavat

Luonnossa oleskelu ja liikkuminen lisäävät hyvinvointia ja terveyttä. Mieliala paranee, verenpaine alenee, sydämensyke tasoittuu ja stressi poistuu.

Luonto saa liikkumaan ja antaa mahdollisuuksia luontevaan sosiaaliseen kanssa käymiseen. Maaseutua ja sen ihmisiä arvostetaan. Me olemme innovatiivisia ja taitavia, meillä on upea luonto ja paljon tarinoita.

MAINOS

Rohkeasti eteenpäin -tilaisuuden tavoitteena on innostaa löytämään tämän seudun, yrittäjien ja asukkaiden vahvuuksia, tarinoita ja unelmia niin oman hyvinvoinnin vahvistamiseksi kuin matkailun valteiksi.

Illan päävieraaksi Lappajärvelle Hotelli Kivitipun auditorioon meteoriittijärven rannalle tulee vuoden 2017 matkailuhenkilö, vuoden 2017 kotimaan matkailun huippukohteen Hotelli Punkaharjun johtaja, yrittäjä Saimi Hoyer.

Oman tarinansa kautta hän kannustaa ja rohkaisee kuuntelemaan sisintä – uskomaan unelmiin ja tavoittelemaan niitä rohkeasti. Hyvinvointi- ja matkailuyrittäjät sekä aiheeseen liittyvät hankkeet esittelevät toimintaansa aulatiloissa, osa myös lyhyin puheenvuoroin tilaisuuden kuluessa.

Rohkeasti eteenpäin – puheenaiheena luonto, hyvinvointi ja matkailu -tapahtuma pidetään torstaina 15.3. kello 17-20 Hotelli Kivitipussa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta tila ja istuinten määrä on rajallinen, mistä syystä toivotaan ennakkoilmottautumisia Aana Vainiolle p. 040 015 2171 tai aana.vainio@aisapari.net.

Mukana järjestelyissä ovat Aisapari ry Kestävät kylät- & Kylille -hankkeet, Järvilakeuden kansalaisopiston Paikallistuntijat-hanke, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Seinäjoen ammattikorkeakoulu Oy:n & SEDU Aikuiskoulutuksen yhteishanke Green Care tunnetuksi Etelä-Pohjanmaalla sekä Kraatterijärven toimijat.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät