14.9 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Rehtori- ja sivistystoimenjohtajavalinnat etenevät Soinissa

Soinin kunnanhallitus käsittelee maanantaina uusien viranhaltijoiden valintaa niin sivistystoimenjohtajaksi kuin yhtenäiskoulun rehtoriksikin.

Haastatteluryhmän ja sivistyslautakunnan suosituksiin pohjautuen kunnanhallitukselle esitetään, että se esittäisi edelleen valtuustolle KM Kati Tialan valintaa sivistystoimenjohtajaksi.

Perusteluna on se, että Tialalla on monipuolinen kokemus niin opetus- ja sosiaali- ja terveysalalta kuin johtotehtävistä ja henkilöstöhallinnosta. Etuna on myös kehityssuuntautuneisuus ja monipuolinen ymmärrys toimenkuvaan liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista.

Haastatteluryhmän ja sivistyslautakunnan suosituksiin pohjautuen kunnanhallitukselle esitetään, että se valitsee yhtenäiskoulun rehtoriksi FM Katja Porasen.

Porasella on hyvä kokemus johtamistehtävistä kouluympäristössä, mikä on tuonut osaamista tehtävässä vaadittavilta osaamisalueilta. Porasen eduksi voidaan lukea myös hyvät tieto- ja viestintätekniikan taidot. Hän on kehittämissuuntautunut ja pyrkii luomaan hyvää ilmapiiriä työyhteisössään.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät