0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Pihlajarinteen asuinalueelle Alajärvelle suunnitellaan perhekoon rivitaloasuntoja

Maalausliike Hirvelä Oy järjesti Alajärvellä yhdessä Omakotien ja OmaSäästöpankin kanssa Särkipadontiellä pian valmistuviin asuntoihin näyttelyn, jossa esiteltiin kolmea erikokoista asuntoa.

Asuntojen koot ovat 80, 67 ja 54 neliötä. Asunnot on kaikki myyty. Koska palaute tähänastisesta rakentamisesta on ollut kannustavaa, on suunnitella myös uutta rivitaloa vähän runsaan kilometrin päähän keskustasta Pihlajarinteen asuntoalueelle.

MAINOS

Lisäyksenä seuraavaan rivitaloon tulee 84,5 neliöinen, tilava kolmella makuuhuoneella oleva huoneisto, mahdollisesti kaksikin, kysynnän mukaan. Ajatuksena on myös lisätä kylmän varaston kokoa ja muutenkin rakentaa väljästi. Talot lämpenevät kaukolämmöllä.

Ponia ohjastamassa Elli Yliaho.

Uusiin asuntoihin tutustumisen ja ihailun jälkeen suurin osa vierailijoista siirtyi tutustumaan seuraavan rivitalon rakennuspaikkaan, jossa oli tarjolla pullakahvit, makkaranpaistoa ja poniajelua. Nuoret perheet lapsineen ja myös varttuneempi väki oli mukavasti ottanut kutsun vastaan.

Lapset ottivatkin tulevan rakennuspaikan heti omakseen peuhaten lumessa ja vuoroin katselivat Pate -ponin vetämistä kärryistä ehkä uutta tulevaa ”kotipaikkaa.” Elli Yliahon rauhallinen olemus Paten ohjastajana sai arimmankin lapsen uskaltautumaan poniajelulle.

– Toivon, että tällainen vähän erilainen lähestyminen asuntoasioissa tuo tulosta ja antaa rohkeutta ottaa ensimmäisen askeleen oman kodin hankinnassa, toteaa rakentaja Reijo Hirvelä Maalausliike Hirvelä Oy:stä. – Uuden rivitalon rakentaminen olisi mahdollista aloittaa alkukesästä ja pian joulun jälkeen asukkaat voisivat jo muuttaa uusiin asuntoihin.

Pihlajarinteen alueelle suunnitellusta rivitalosta on matkaa valaistulle pururadalle ja frisbeegolfradalle 300 metriä, keskustaan 1,7 kilometriä, uimahalliin 1,9, terveyskeskukseen 1,3 ja Halpahalliin 0,8 kilometriä.

Kohteen asuntotiedustelut ja varaukset hoitaa Omakodit/Antti Nenonen.

Esittelyssä käyneiden kesken suoritetussa arvonnassa onni suosi Jaana Hyytiäistä, joka voitti 100 euron lahjakortin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät