Veto taisteli kaksi erää

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Veto pelasi naisten Korisliigan runkosarjan päätöskierroksella Lappeenrannan Catzia vastaan tämän kotisalissa. Vierasjoukkue oli niskan päällä kaksi ensimmäistä erää. Catz siirtyi kuskin paikalle kolmannessa, nostettuaan pelin intensiteettiä ja puolustustaan. Ottelun päätöslukemat kirjattiin 83–66 (17–21, 21–20, 27–11, 18–14.).

Vedon valmennusjohdon päivän teemoihin kuului peluuttaa joukkuetta tasaisesti. Kukaan rosterissa mukana olleista pelaajista ei kellottanut yli 30 minuutin lukemia. Vedon kanadalaisvahvistus Jennifer Mathurin oli pirteällä ja positiivisella pelipäällä ja pussitti 25 pistettä, nappasi kahdeksan levypalloa ja tarjoili kaksi koriin johtanutta syöttöä. Pachis Roberts pussitti 16 ja Sydney Coffey 12 pistettä.

MAINOS

Runkosarjassa 30 pistettä saalistanut eli 27 ottelustaan 15 voittanut Veto sijoittui viidenneksi ja jatkaa puolivälieriin. Veto voitti sitä alempana sarjassa olleet joukkueet, mutta ei pystynyt haastamaan sarjan terävimmän kärjen joukkueita. Runkosarjaan mahtui tukku tiukkoja pelejä, joita Veto ei pystynyt kääntämään hyväkseen. Päävalmentaja Jarkko Havun mukaan suorittamisen taso ailahteli, mutta 30 pistettä on hyvä suoritus.

Puolivälierissä Vetoa vastaan tulee puolustava mestari, Hyvinkään Ponteva. Havu tiedostaa, että HyPolla on leveämpi pelaajamateriaali.
– Meidän pitää saada joukkuepelaaminen toimimaan. Puolustuspäässä pitää saada Pontevan ykköstykin eli Taru Tuukkasen menoa jarrutettua. Hyökkäykset tulee tehdä maltillisesti ja saada hyviä ratkaisuja hyökkäyspäässä.

Puolivälierät alkavat tiistaina Hyvinkäällä Joukkueet kohtaavat torstaina Vimpelin liikuntahallilla kello 18.30.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliTonttikampanja käyntiin toden teolla
Seuraava artikkeliPidä lemmikkisi kiinni autossakin