Neste Alajärvi tukee lasten ja nuorten hyvinvointia

Mainos[adrotate banner="3"]

Neste Alajärvi on tehnyt päätöksen, jonka mukaan se tulee jatkossa tukemaan joka kuukausi lasten ja nuorten hyvinvointia Alajärvellä.

Tätä tukea voivat hakea kaikki paikkakunnan nuorten ja lasten kanssa toimivat seurat, yhdistykset, urheilujoukkueet tai muut tahot, jotka tarvitsevat varoja toimintaansa.

MAINOS

– Jokaisesta tankatusta polttoainelitrasta yksi sentti menee tähän tarkoitukseen, joka jaetaan aina kuun loputtua jollekin hakijalle. Kertynyttä summaa ei siis jaeta hakijoiden kesken, vaan sen saa aina yksi hakija, kauppias Jari Hämeenniemi kertoo ja sanoo, että näin hakija saa sellaisen summan käyttöönsä, josta on jo apuakin.

– Jokainen hakija tulee tuen saamaan, joten sitä kannattaa hakea, Hämeenniemi muistuttaa. Tukea voi hakea laittamalla sähköpostia Jarille jari@rengashuolto.fi ja kertomalla muutamalla rivillä toiminnasta, johon rahaa tarvitaan.

Ensimmäisen kerran tankatuista litroista saatu tulos jaetaan huhtikuun alussa. Saajasta tullaan tiedottamaan Neste Alajärven Facebook -sivulta.

– Haluamme tällä lasten ja nuorten hyvinvointikampanjalla olla yrityksenä mukana ottamassa yhteiskuntavastuuta, Hämeenniemi sanoo ja muistuttaa, että samalla kampanja tarjoaa meistä ihan jokaiselle mahdollisuuden olla mukana tekemässä hyvää. – Tankkaamalla meillä tuet paikallisten lasten ja nuorten hyvinvointia.

Neste Alajärven Facebook -sivulta löytyy tarkempaa tietoa kampanjasta, sekä muitakin kuulumisia Nesteeltä. Sivulle päivitetään myös mm. hiljattain aloitetun lounasruokailun päivittäiset lounaslistat.

– Rollsin ja Kotipizzan lisäksi meillä on nyt arkisin tarjolla myös lounaspöytä. Muutenkin myymälän ilmettä on piristetty kevättä kohti.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliPidä lemmikkisi kiinni autossakin
Seuraava artikkeliLukuparvelasta idea koulukirjastoon