3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ankkurit vahvistaa markkinointiaan

Alajärven Ankkureiden myynti- ja markkinointipäälliköksi on valittu Jarkko Ojajärvi Alajärveltä.

Ojajärvi on koulutukseltaan yo- datanomi ja valmistunut Järviseudun ammatti-instituutin informaatioteknologiapalvelujen ja markkinoinnin koulutusohjelmasta vuonna 2004.

MAINOS

Jarkolla on yli kymmenen vuoden työkokemus myynnin esimies- ja johtotehtävistä. Viimeksi Jarkko on työskennellyt Maskun Kalustetalo Oy:n palveluksessa myymäläpäällikkönä.

Mielenkiintoinen toimenkuva yritysmyynnin ja seuran markkinoinnin kehittämisen parissa kiinnostaa markkinoinnin ammattilaista.

– Ankkurit on Alajärven tunnetuin brändi Suomessa ja tätä Alajärven kaupungin ja alajärveläisten yritysten tulisi mielestäni hyödyntää entistä tehokkaammin. Tähän pyrimme yhdessä seuran toimijoiden ja lähiseudun yrittäjien kanssa miettimään keinoja, Ojajärvi kertoo.

– Lisäksi Ankkureiden Superpesisjoukkue tuo otteluihin kesän aikana 25000 katsojaa eli potentiaalista asiakasta kivijalkakaupoillemme kaupungin ydinkeskustaan. Keinoja katsojien saamiseksi entistä enemmän myös kauppojemme asiakkaiksi pyrimme edelleen kehittämään, Ojajärvi jatkaa.

Ankkureiden toiminnanjohtaja Mika Peräkangas on tyytyväinen uuteen työtekijään. – Kyllä Jarkon asenteessa ja otteissa on heti näkynyt pitkä kokemus markkinoinnin ja myynnin parissa sekä kova palo työn tekemiseen.

– Jarkko tuo kaivattua vahvistusta yritysyhteistyön kehittämiseen sekä samalla seuran, Alajärven kaupungin ja seutukunnan vireän yritystoiminnan markkinointiin.

– Olemme yli kuusi vuotta tehneet tätä minun ja talkootyöntekijöiden voimin ja todenneet, ettemme näillä resursseilla pysty enempää toimintaamme kehittämään ja kasvattamaan.

– Työntekijän palkkaus on viimeisin osa seuran pitkän ajan kehittämissuunnitelmaa, josta jo aiemmin ovat toteutuneet Kitron stadionin olosuhteiden kehittäminen mm kahden yritysaition myötä, led-näytöt Alajärvellä ja Kuortaneella, päätoiminen junioripäällikkö sekä viimeisimpänä talviharjoitteluolosuhteiden merkittävä paraneminen uuden Pallohallin myötä.

– Suuri kiitos Alajärven kaupungille ja suurelle joukolle muita yhteistyötahoja, jotka ovat mahdollistaneet em. hankkeet. Työntekijän palkkaus on aina seuralle iso asia, mutta uskomme että tämäkin panostus tuo seuralle ja sen yhteistyötahoille jatkossa paljon hyötyä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät