12.6 C
Alajärvi
sunnuntai 24.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Vedolle jäi petrattavaa

Naisten Korisliigan puolivälierät pyörähtivät käyntiin tiistaina Hyvinkään Pontevan ja Vimpelin Vedon välisellä kohtaamisella. Mestaruutta puolustava Ponteva repi pesäeroa ja johti suurimmillaan jo 22 pisteellä. Vedon hyvä päätöserä toi järviseutulaisjoukkueen lopulta yhdeksän pisteen päähän. Ottelun loppulukemat olivat 72–61 (19–16, 17–8, 20–15, 16–22). Levypallot kirjattiin 43–45 Vedolle.

Vedosta eniten pisteitä ja levypalloja (17/16 levypalloa) teki sentteri Jennifer Mathurin. Hän puolusti etenkin avausjaksolla Pontevan kantaviin voimiin kuuluvaa sentteri Taru Tuukkasta. Tuukkanen oli kotijoukkueen ykkösnimi 19 pisteellään ja seitsemällä levypallollaan.

Vedon kapteeni Noora Järvikangas palasi loukkaantumisen jäljiltä peliin mukaan ja teki 15 pistettä. Levypallot kirjattiin 43–45 Vedolle.

MAINOS

Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran torstaina Vimpelissä kello 18.30. Vedon päävalmentaja Jarkko Havu haluaa terävyyttä yleiseen tekemiseen: parempia hyökkäyksiä ja heittojen valintaa sekä rauhallisia hyökkäyksiä. Hän uskoo, että Vedolla on mahdollisuudet ottaa seurahistorian ensimmäinen voitto puolivälieräsarjassa.

Toisessa puolivälieräparissa pelaavat Peli-Karhut ja Espoo Basket Team. Lappeenrannan Catz ja Tapiolan Honka selviytyivät suoraan välieriin.

Veto on pelannut kahdesti aikaisemmin puolivälierissä ja hävinnyt molemmilla kerroilla Äänekosken Huimalle otteluvoitoin 0–3. Huima putosi lauantaina päättyneen runkosarjan jumbosijan perusteella ensi kaudeksi ykkösdivisioonaan.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät