Hierontapiste Leppiksessä mieli ja keho rentoutuu

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Levijoelle perustettiin tammikuussa Hierontapiste Leppis, jossa koulutettu hieroja Sari Leppäkangas loihtii sormillaan rentoutuksen niin kipeille lihaksille kuin mielellekin.

– Hierontaan kannattaa tulla lihaskireyksien ja rasitustilojen vuoksi, mutta myös ihan rentoutumismielessä ja ennaltaehkäisevästi, kertoo Sari, jolle hierojan ammatti on ollut mielenkiinnon kohteena jo pitkään.

MAINOS

Sari Leppäkangas on ennen yrittäjäksi ryhtymistään ja alan vaihtoa tehnyt pitkän työuran, 24 vuotta, Lehtimäen opistolla. Hierojaopintoihin hän suuntasi Kaustisen evankeliselle opistolle, josta valmistui koulutetuksi hierojaksi keväällä 2017.

Valmistumisen jälkeen oli edessä päätös ryhtyä yrittäjäksi, sillä alan työt tehdään lähes aina yrittäjinä. Aluksi oli kuitenkin pohdittava perustaako yritys Alajärvelle keskustaan, johon matkaa kotoa on vajaat kymmenen kilometriä, vaiko vaikkapa Lehtimäelle, johon matkaa olisi 20 kilometriä?

Yhtenä hyvänä vaihtoehtona esillä oli yrityksen perustaminen kodin yhteyteen ja niinpä syksyn aikana alettiinkin remontoida hoitolakäyttöön tiloja kodin pihassa olevasta ulkorakennuksesta. Ulkorakennukseen valmistuikin hoitolalle kauniit ja rauhalliset tilat, joissa Sari voi työskennellä häiriöittä.

Hierontapiste Leppiksen palveluihin kuuluvat klassinen hieronta sekä urheiluhieronta. Opiskelujen ohessa Sari kouluttautui kursseilla myös mm. intialaiseen päähierontaan, kuumakivihierontaan ja kuivakuppaukseen.

Tälläkin hetkellä Sari opiskelee, nyt Kaustislaisen jäsenkorjauksen saloja. Tämän jälkeen kiinnostaisivat mm. triggerpiste- ja faskiahieronnan opiskelut. – Tässä työssä ei varmasti koskaan tule täysin valmiiksi, koska ihminen on niin monimutkainen kokonaisuus, Sari toteaa.

Sarille mieluisinta työssä on se, että hierojana hän voi todella auttaa toista ihmistä. Hän on valmis tekemään työtä sopimuksen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin, jotta apua tai rentoutusta kaipaavilla olisi mahdollisuus päästä hoitoon ajan puolesta. Kanta-asiakaskortilla puolen vuoden sisällä kuusi kertaa hoidossa käyvät saavat kuudennen kerran puolella hinnalla.


Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliVedolle jäi petrattavaa
Seuraava artikkeliSoinin hankiajoissa aurinko mukana