-2.9 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Arvokas -nuortentapahtuma Alajärven koulukeskuksessa

Alajärven helluntaiseurakunnan vuosittainen nuortentapahtuma Arvokas järjestetään jälleen tulevana pääsiäisenä. Lauantaina 31.3. Alajärven koulukeskuksen liikuntasaliin kokoontuu satoja nuoria kuulemaan pääsiäisensanomaa.

Tänä vuonna tapahtuma kantaakin teemaa Kaunein Lahja. Puhujavieraaksi saapuvat alajärveläistaustaiset Mira Korhonen ja Ville Pitkänen. Mira on 21-vuotias Helsingin Saalem -seurakunnan varhaisnuorisotyöntekijä, jonka sydämellä on innostaa nuoria syvempään Jeesuksen tuntemiseen.

MAINOS
Alajärveläistautainen Ville Pitkänen saapuu Arvokkaan raamattutunneille.

Ville puolestaan on 39-vuotias Seinäjoen helluntaiseurakunnan pastori. Ville tulee jakamaan ajatuksiaan kahdella varmasti mielenkiintoisella raamattutunnilla. Tapahtuman musiikista vastaa seinäjokelainen ILTA Music -nuortenryhmä.

Arvokas 2018 Kaunein Lahja on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma. Kello 15 ja 16 luvassa on Ville Pitkäsen raamikset. Kello 19 starttaa Niina Männistö Talk Show, johon vieraaksi saapuvat entinen poliisi Ville Pitkänen ja entinen rikollinen Jimmy Huhtala.

Kello 20.30 ohjelmassa on Arvokas-ilta, jossa mukana on muun muassa Mira Korhonen ja Alajärven nuorten oman draamaryhmä.

Kello 22.30 tapahtuma huipentuu Arvokas-ylistys -iltatilaisuuteen. Koko tapahtuman ajan koulukeskuksen ruokalassa palvelee kanttiini, josta voi ostaa pientä naposteltavaa. Tervetuloa mukaan tapahtumaan iloitsemaan Kauneimmasta Lahjasta, joka meille pääsiäisenä annettiin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät