Veto taisteli, mutta hävisi

39
Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Veto esitti naisten Korisliigan kolmannessa puolivälieräottelussaan venymiskykyään ja taistelutahtoaan. Taistelu ei riittänyt tuomaan Vedolle seurahistorian ensimmäistä pudotuspelivoittoa, joka olisi venyttänyt ottelusarjaa vähintään neljänteen Vedon ja Hyvinkään Pontevan väliseen kohtaamiseen.

Ottelun ratkaisu nähtiin päätöshetkillä: Veto rikkoi HyPo-laituri Jazmine Perkinsiä kahdesti. Äänekosken Huimasta kesken kauden Hyvinkäälle siirtynyt Perkins ei erehtynyt ja ottelun päätösnumeroiksi tulivat 82–78 (24–14, 20–20, 13–26, 25–18).

MAINOS

Ottelu tarjosi 315 katsojalle jännittävän play off -taiston, jossa voitontahto siivitti joukkueita eteenpäin. Veto kohensi peli-ilmettään roimasti sitten torstain. Ponteva ei saanut voittoaan helpolla, eikä se yltänyt yhtä hurmokselliseen suoritukseen kuin torstaina Vimpelissä.

Vedon näkökulmasta pallo liikkui ja hyökkäykset olivat maltillisia. Kolmas erä oli Vetoa parhaimmillaan. Vedon päävalmentaja Jarkko Havu huomioi, että jokainen kentällä käynyt Vedon pelaaja onnistui pisteiden tekemisessä.
– Tämä oli erittäin hyvä suoritus nöyryyttävän kotitappion jälkeen, Havu linjasi.

Vedon korikuningatar oli Jennifer Mathurin 21 pisteellään. Sydney Coffey teki 14, Pachis Roberts 13 ja Riikka Kujala kymmenen pistettä. Kaikki kentällä käyneet Vedon pelaajat onnistuivat pisteiden tekemisessä.

Viime vuonna mestaruuden voittanut Ponteva saa välierissä vastaansa viisi edellistä mestaruutta vieneen Lappeenrannan Catzin. Toisessa otteluparissa pelaavat Tapiolan Honka ja Peli-Karhut Kotkasta.

Virpi Poikelin

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa