0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Joel Hallikainen lähtee kiertämään Attendon hoiva- ja palvelukodeissa

Attendon hoiva- ja palvelukodeissa perinteiksi muodostuneet ja odotetut artistikiertueet saavat jatkoa. Vuoden 2018 tähtiartistina kiertää pitkän linjan esiintyjä Joel Hallikainen, joka jatkaa 35-vuotistaiteilijajuhlaansa.

Hallikaisen Elämäni laulut -kiertue Attendon hoiva- ja palvelukodeissa alkoi Virroilla ja Honkajoella ja kiertää ympäri Suomen vuoden 2018 aikana.

MAINOS

– Yhteiskunnassamme ei ole koskaan ollut niin paljon elämänkokemusta ja ikäihmisiä kuin tänään on. Konserteissani olen kiittämässä suurta ikäluokkaa heidän elämäntyöstään. He ovat tehneet meille hyvän maan elää ja tehdä työtä.

– Attendon konserteissa laulan myös heille, jotka tarvitsevat elämässään tukea ja rohkaisua. Haluan kohdata ja nähdä kuulijani. Attendon intiimit konsertit tarjoavat siihen loistavan mahdollisuuden, kohdata ja olla läsnä kiitollisella mielellä, sanoo Joel Hallikainen.

– Kun viitteitä siitä, että Joel Hallikainen olisi saatavilla Attendon hoiva- ja palvelukoteihin tuli, alkoi kyselyjen tulva, sanoo Krista Lamminen Attendosta.

Eturivin muusikoiden kiertueet Attendon hoiva- ja palvelukodeissa ovat jo muotoutuneet perinteeksi, jonka aloitti Janne Tulkki ja viimeisimmäksi esiintymisillään ovat ilahduttaneet Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen.

– Jokaisella pitäisi olla kunnosta tai asuinpaikasta riippumatta mahdollisuus elämyksiin. Tämän vuoksi tuomme esiintyjiä hoiva- ja palvelukoteihimme.

– Eturivin artistit tarjoavat unohtumattoman hetken niin asukkaille kuin heidän läheisilleen ja samalla syntyy uusia, perheitä yhdistäviä muistoja. Live-esiintymiset ovat meillä aina hyvin odotettuja. Musiikilla on muutenkin tärkeä rooli arjessamme, jatkaa Lamminen Attendosta.

Joel Hallikaisen esitykset hoiva- ja palvelukodeissa rakentuvat kyseisen yleisön toiveiden mukaan. Hallikaisen repertuaari uudessa ja aiemmin luodussa tuotannossa on valtava.

– En halua lukita ohjelmistoa ennalta, sillä jokainen tilaisuus on arvioitava omana itsenään ja on kuunneltava yleisöä. Voin valita ohjelmistooni parhaat laulut Kuurankukista, Äidille ja Finlandia-hymniin ja kaikkea siltä väliltä, päättää Joel Hallikainen.

Ensimmäiset Hallikaisen esiintymiset ovat olleet kuluvalla viikolla ja jatkossa esiintyminen on tulossa mm. Alajärvelle.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät