0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Trullit koolla Hippo-puistossa

Vimpelin Kirkonkylän kyläyhdistys tempaisi lankalauantaina järjestämällä Hippo-puistossa trullikarkelot. Noin nelituntisen tapahtuman aikana Hippo-puistossa eli kunnan keskustassa olevalla leikkikentällä vieraili kaikkiaan 19 trullia. Trulleiksi pukeutuneiden kesken suoritettiin arvonta, jossa oli palkintona kolme kyläyhdistykselle lahjoitettua pokaalia. Onnettaren suosikkeja olivat Noora Mäkinen, Viola Koivula ja Mimosa Uutela.

Kyläyhdistyksen aktiivit ajattelivat järjestää tapahtuman koska pääsiäisenä ei ole muita tapahtumia kuin pääsiäiskokot lauantai-iltana.
– Lähinnä ajattelimme trulleja, jotka kulkevat kylällä virpomassa. Pokaalit on lahjoitettu kyläyhdistykselle ja pyydetty viemään hyvää eteenpäin, kertoo varapuheenjohtaja Soile Kautiainen-Hietala.

MAINOS

Trulleja kävi kyläyhdistyksen kojulla tasaisena virtana. Seinäjokelaiset Sebastian ja Benjam Vilponen ja lapualaiset Lotta ja Viola Koivula viettävät perheineen pääsiäistä Lakeaharjulla. Nelikko kävi Hippo-puistossa virpomassa ja osallistuivat arvontaan, joka lopulta suosi Violaa. Virpomapalkaksi on saatu karkkia, Kinder-munia, tikkareita, Muumi-lakritseja, patukoita ja kolikoita. Virpomapalkkasuosikki on Kinder-suklaamuna, joka maistuu hyvältä ja joka sisältää kivan lelun.

Virpominen on kuulunut perinteisesti kymmenvuotiaan Violan, kahdeksanvuotiaan Lotan, kuusivuotiaan Sebastianin ja viisivuotiaan Benjamin pääsiäiseen. Pojat kertoivat olevansa ensimmäistä kertaa noitapuvuissa.

Viola Koivula (vas.), Sebastian Vilponen, Benjam Vilponen ja Lotta Koivula poikkesivat virpomassa ja osallistumassa arvontaan Vimpelin Kirkonkylän kyläyhdistyksen trullikarkeloissa.


Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät