0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Mies ja kitara -ilta Kyyjärven kirkossa

Pekka Simojoki on yksi tämän hetken tuotteliaimpia ja tunnetuimpia suomalaisia gospelmuusikoita ja hengellisten laulujen tekijöitä, joka on ollut tien päällä vuodesta 1979. Hän on kirjoittanut lukuisia rakastettuja lauluja, messuja ja musikaaleja.

Pekka Simojoki on julkaissut eri kokoonpanojen kanssa noin 70 äänitettä, jotka sisältävät gospelmusiikkia laidasta laitaan, lastenlauluista rockmusiikkiin. Hän on saanut useita kultalevyjä, yhden platinalevyn sekä useita tunnustuksia ja palkintoja.

MAINOS

Pekka Simojoki esiintyy myös trubaduurina vieraillen ahkerasti seurakunnissa, kouluissa, leireillä ja tapahtumissa. Erityisesti hänen ideoimansa Majatalo -illat ovat saaneet suuren suosion seurakunnissa ympäri maan.

Kyyjärven kirkossa Pekka Simojoki esiintyy keskiviikkona 4.4. kello 18. Vierailun mahdollistavat Kyyjärven evankelisluterilainen seurakunta, Helluntaiseurakunta sekä Vapaaseurakunta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät