Kädentaidot esille Vimpelissä

Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston Vimpelissä järjestettävien kädentaitojen ja kuvataideryhmien kevätnäyttely järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä. Näyttely on esillä Metsätarhan päiväkodin liikuntasalissa perjantaina 6.4. kello 12–18 ja lauantaina 7.4. kello 10–14. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Posliininmaalausta ja kuvataidetta opettava, yhdessä kudontaa opettavan Miia Lehtiniemen kanssa näyttelyn rakentava Sirpa Kataja kertoo, että näyttely päätettiin toteuttaa tänä vuonna kaksipäiväisenä, jotta kävijöitä saataisiin aiempaa enemmän. Kataja kiittelee, että Vimpelissä on ollut hyvin yksipäiväisessä näyttelyssä.

MAINOS

Kevätnäyttelyssä on esillä monipuolinen kattaus vimpeliläisten osaamisesta: puutöitä, mattoja ja kudontatöitä, posliininmaalaustöitä ja monenlaisia käsitöitä. Lisäksi näyttelyvieraat pääsevät ihastelemaan Rauni Heikkilän vetämän Kierrätysmateriaaleista kaikkea kivaa -ryhmään ja Posliininuket ja -tontut ryhmän osallistuneiden vimpeliläisten taidonnäytteitä.

Sirpa Katajan mukaan kansalaisopiston kevätnäyttely on myös seuraavan lukuvuoden kurssien mainostilaisuus.

– Ihmisiä saa innostumaan kursseista, kun nähdään, mitä kaikkea kivaa kursseilla voi tehdä. Uusi lukuvuosi alkaa syyskuussa. Kaikille kursseille on ennakkoilmoittautuminen, hän muistuttaa.

Virpi Poikelin

MAINOS
Exit mobile version