-15.2 C
Alajärvi
tiistai 21.3.2023
spot_img
spot_img

Sankareita ja pelkureita -raamattuillat Evijärven seurakuntatalolla

Pastori Lasse Pesu vierailee luennoimassa kahtena tiistai-iltana Evijärven seurakunnassa aiheesta ”Sankareita ja pelkureita”. Teema keskittyy Raamatusta Tuomareiden kirjaan ja siellä erityisesti Deborahin ja Gideonin henkilöhahmojen ympärille.

Luennot järjestetään Evijärven seurakuntatalossa kahtena tiistaina 10.4. ja 22.5. kello 19. Luentoja ennen on kahvitarjoilu kello 18.30 alkaen. Laulamme tilaisuuksissa Viisikielisen lauluja ja kolehti kerätään Suomen Raamattuopiston työlle.

Luennoitsija Lasse Pesu työskentelee aluejohtajana Suomen Raamattuopistossa, jonka työnäky on kiteytetty kolmeen sanaan: ”Tehtävämme on etsiä, hoitaa ja varustaa.”. Mukana tilaisuuksissa on myös kirkkoherra Aki Paavola juontajana.

Järjestäjinä ovat Evijärven seurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät