Hyvää sanomaa Siion-temppelillä

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Siion- temppelille kokoontuu iso joukko Puerto de la Cruzin Turistityön tiimiläisiä sunnuntaina 22.4. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, joten nyt on oiva mahdollisuus kuulla hyvää sanomaa ja laulua sekä kuulla mitä kaikkea Turistityö pitää sisällään.

Tiesitkö, että Kanarian saarilla käy vuosittain yli 300 000 suomalaista turistia?

MAINOS

Teneriffa on yksi Kanarian saarten seitsemästä suomalaisten suosimista lomasaarista. Puerto de la Cruz on Teneriffan yksi suosituimmista lomakaupungista ja siellä sijaitsee vapaiden suuntien yhteiskristillinen Turistikirkko. Se toimii suomalaisen aatelisnaisen vuonna 1964 rakennuttamassa talossa.

Tarina kertoo, että hän tuli terveytensä tähden saarelle, koki hengellisen heräämisen ja parantui! Jumala puhui hänelle, että ostaa talon, jossa aloittaa tilaisuuksien pidon. Siitä lähtien talo on toiminut Skandinaavisena Turistikirkkona, jossa eri kansallisuudet ovat pitäneet hengellisiä tilaisuuksia.

Vuodesta 2006 turistityössä Teneriffalla mukana olleet Esa ja Tarja Rantala kertovat, että tämän työn suurin tavoite on julistaa evankeliumia.

Turistikirkko toimii marraskuusta maaliskuuhun ja se toimii täysin vapaaehtoisten voimin.

– Tutustumme lomalaisiin ja jaamme mainoksia kokouksiin. Kokouksemme ovat evankeliointikokouksia, joissa lauletaan ja julistetaan Jumalan sanaa. Tavoitteenamme on kertoa Jumalan rakkaudesta ja johdattaa hänet Jeesuksen luokse.

Esa Rantala kertoo, että lomailevat suomalaiset ovat siellä paljon avoimempia ja Turistikirkkoon on matala kynnys tulla. Kaikki siellä ovat kuin yhtä suurta perhettä. Tilaisuuksissa palvelee myös kirkkokahvila, jossa tarjolla on suomalaista pullaa ja kahvia.

Turistityön tiimiläiset koostuu monesta pariskunnasta eri puolelta suomea, jotka suunnittelevat ja vastaavat lomakauden järjestelyistä.

Tämä tiimi vastaa Alajärven helluntaiseurakunnan järjestämästä Hyvän sanoman- tilaisuuksista ensi viikon sunnuntaina. Julistajaksi tilaisuuteen on saapumassa Vimpelistä lähtöisin, nykyisin Kanadan Vancouverissa perheineen asuva, Jarmo Heiti. Tiimiläisistä koostuva musiikkiryhmä vastaa ilosanoman lauluista.

Ensimmäinen tilaisuus alkaa kello 11. Tässä tilaisuudessa kerätään kolehti Puerto de la Cruzissa tehtävän turistityön hyväksi. Tämän tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus syödä maittava Lähetyslounas pientä korvausta vastaan. Toinen tilaisuus alkaa heti lounaan jälkeen noin kello 13 ja juhlan päätteeksi on tarjolla täytekakkukahvit!

– Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita sunnuntain tilaisuuksiin. Tervetuloa myös Teneriffalle Turistikirkkoon, kutsuvat Rantalat, jotka ovat mukana työssä jälleen ensi kaudella.

Työstä lisää tietoa kanariansuomalainenturistikirkko.org.

MAINOS
Edellinen artikkeliPanostus pihaan parantaa viihtyvyyttä
Seuraava artikkeliKahvila Suninsalmi aukeaa uuteen kevääseen!