0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Alajärvellä pelataan jo lauantaina

Superpesiskauden alku lähestyy ja Alajärven Ankkurit hakee pelituntumaa kohdilleen harjoitusotteluissa. Tulevana lauantaina 21.4. Ankkurit kohtaa kello 14 Kitrolla Manse PP:n Tampereelta.

Tampere on kuulunut Ykköspesiksen parhaimmistoon jo vuosia ja tavoittelee tänäkin vuonna sarjanousua. Manselaisten väreissä nähdään myös tuttuja pelaajia, sillä ”Keisareiden” paidassa pelaavat mm. Jukka Tuomisto ja Jarkko Paloniemi. Superpesistä seuraaville tuttuja ovat mm. nimet Ville Hotakainen ja Roope Reinikka.

MAINOS

Lauantaina 28.4. kello 14.30 Ankkurit kohtaa Pattijoen Urheilijat Raahesta. Tuo ottelu käydään perinteiseen tapaan Perhossa. Lisäväriä otteluun tuo se nähdäänkö, Perhon oma poika, Joonas Riihimäki sinikeltaisten kokoonpanossa.

Raahe on vahvistunut hankintojen myötä. Timo Kallio palaa Joensuun vuosien jälkeen Rännärille ja Ossi Meriläisen hankinta jokeriosastolle lisää kotiutustehoja. Lautasen ääressä häärii tehokkaasti Topi Kosonen. PattU tähtää tällä kaudella mitalipeleihin ja on hyvä mittari Ankkureille.

Vaikka kevät näyttäisi tulevan vauhdilla, voi sää tehdä tepposet. Niinpä molempien yllä olevien pelin varapaikkana on Alajärven Pallohalli.

Jos sisälle joudutaan, alkavat molemmat ottelut, AA-Manse ja AA-PattU, kello 16. Ajantasaiset tiedot Ankkureiden kotisivuilta ankkuritpesis.fi ja some-kanavilta.

Kauden viimeinen harjoitusottelu on vierasottelu lauantaina 5.5. kello 13 Seinäjoella ja vastassa luonnollisesti JymyJussit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät