Veto starttaa kautensa sunnuntaina

Mainos[adrotate banner="3"]

Tuplamestaruutta puolustava Vimpelin Veto aloittaa Superpesis-kautensa ensi sunnuntaina Espanjan Fuengirolassa. Espanjassa leireilevä Veto saa vastaansa Imatran Pallo-Veikot, joka Veto-luotsi Sami-Petteri Kivimäen mukaan olemaan vaarallinen vastustaja.

– IPV on olosuhteisiin kokenut joukkue. Se on myös yllätysvalmis ja myös yhtenäinen ulkopelijoukkue. Jere Dahlström on joukkueen sisäpeliin ehdoton vahvistus.

MAINOS

IPV pelasi viime viikolla hallipelin sarjanousija Haminaa vastaan. Ottelu päättyi IPV:lle 1–0 (2–2, 8–0). Dahlströmin saldo oli kuusi lyötyä juoksua.

IPV:llä on kokemusta Pabellon Elola -stadionilta viime kauden avausottelustaan. Kivimäki toteaa, että Vedolle on tärkeää päästä sinuiksi olosuhteiden kanssa.

– Peli edellä mennään. Olosuhteiden kanssa täytyy päästä sinuiksi.

Veto ehtii harjoitella peliareenalla neljä kertaa ennen kauden avausottelua.

Veto tähtää myös tänä vuonna mestaruuteen. Pelinjohtaja Kivimäen mukaan joukkue ei lähde kauteen pelkästään mestaruutta varten, vaan kauden aikana huomioidaan myös pelilliset mittarit.

Vedon ensimmäinen kotiottelu on toukokuun yhdeksäntenä Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Paikallisvastustaja Alajärven Ankkurit aloittaa vieraissa Oulua vastaan 10.5. Ensimmäiseen kotiotteluunsa Ankkurit saa vieraakseen IPV:n toukokuun 12. päivänä.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliSavonjoen jääpato liikehtii
Seuraava artikkeliIloa, ystävällisyyttä ja flow’ta kouluelämään