-11.3 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Tripla Vedon tavoitteena

Kaksi edelliskautta miesten Superpesiksessä nimiinsä vienyt Vimpelin Veto lähtee suosikkina uuteen kauteen.

Joukkueen tavoitteena on uusia mestaruus. Pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki toteaa, että joukkue ei elä pelkästään mestaruutta varten, vaan kauden mittaan huomioidaan pelilliset mittarit.

– Kauden 2018 Veto on monipuolinen, motivoitunut ja voitontahtoinen.

MAINOS

Joukkueen runko on säilynyt lähes samana. Koko Superpesis-uransa Vetoa edustanut Tuomo Lönnmark laittoi viime kauden päätteeksi Iso musta -nimellä tunnetun räpylänsä naulaan. Kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski siirtyi Lapuan Virkiän naisten Superpesis-joukkueen kakkospelinjohtajaksi.

Kivimäen aisaparina aikaisemmin toiminut Pasi Tyynelä debytoi Vedon Superpesis-joukkueen kakkospelinjohtajana.

Kuormitusta jaetaan

Veto lähtee tulevaan kauteen 690 000 euron budjetilla. Superpesis-ringissä 19 pelaajaa. Pelinjohtaja Kivimäen mukaan kuormitusta jaetaan eli pelaajakierrätystä on suunnitelmissa, vaikka joukkue ei kärsisikään viime kauden tapaan loukkaantumisista. Viime vuonna oli tarkoitus tehdä pelaajakierrätystä, jota jouduttiin tekemään loukkaantumisten takia.

– Kaudessa on yhteensä 32 runkosarjapeliä. Joukkue pelaa syksyllä mestaruudesta. Näemme laajan pelaajamateriaalin isona vahvuutena.

Veto ei ole aikatauluttanut kautta tai asettanut pistetavoitteita tiettyihin kohtiin kautta. Lopulliseen tavoitteeseen eli mestaruuteen liittyy se, kuinka arkea eletään. – Pitää pystyä pelaamaan niin hyvin kuin mahdollista ja parempaa pesistä kuin aikaisemmin on pelattu. Jos tähän pystytään, ollaan pitkällä.

Seuraa heitä: Olli Heikkala, Ruuskan veljekset Arttu ja Perttu sekä joukkueen uudet debytantit.

Kivimäen veikkaus kauden loppujärjestyksestä: 1. Vimpelin Veto, 2. Sotkamon Jymy, 3. Joensuun Maila, 4. Kouvolan Pallonlyöjät.

Vedon Superpesis-rinki 2018: Elmeri Anttila, Timo Hanhisalo, Mikko Haukkala, Sami Haapakoski, Olli Heikkala, Janne Heimonen, Teemu Isoketo, Mikko Haukkala, Severi Lassila, Taneli Lassila, Janne Mäkelä, Henri Puputti, Aleksi Rantala, Matias Rinta-aho, Arttu Ruuska, Perttu Ruuska, Joonas Suominen, Ville Takala. Pelinjohto: Sami-Petteri Kivimäki, Pasi Tyynelä. Valmennus: Kari Kleemola, Jussi Järvinen.

Virpi Poikelin

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät